Horoscop Venus in Balanta – 28 Octombrie – 22 Noiembrie 2012

In aceasta perioada Venus va traversa semnul Balantei si va aduce o relaxare la nivelul relatiilor umane. Va creste nevoia de echilibru si armonie in tot ceea ce facem. Doar ca trebuie sa retinem ca simpla nevoie de a echilbra lucrurile in viata noastra nu este necesara pentru a si obtine armonia dorita.

Partea pozitiva a acestei etape este o mai mare deschidere catre ceilalti si vom fi mai atenti la ceea ce isi doresc cei din jur , la dorintele si nevoile lor. Vom fi mai concilianti si diplomati.

Reversul medaliei este legat de acceptarea unor compromisuri doar ca lucrurile sa mearga. Este important ca in aceasta perioada sa fim corecti fata de noi. In acest mod vom putea accepta doar acele compromisuri pe care le putem duce. Altfel ne putem trezi mai tarziu in situatii, relatii care sa ne faca nefericiti.

Venus este si planeta care influenteaza relatia noastra cu banii. In Balanta indica o etapa de corectie a modului in care ne cheltuim banii si ne gestionam resursele. Aceasta perioada poate fi una in care sa re-evaluam anumite relatii contractuale si sa vedem in ce masura ne avantajeaza. La capitolul relatii contractuale includ si lucruri de genul: abonament TV, cablu, internet, sala sau chiar salariul. Sfatul meu este de a evalua mai bine modul in care ne cheltuim banii si sa vedem unde putem face ajustari si imbunatatiri. Fiind si Mercur retrograd va fi mult mai usor sa renegociem anumite contracte si intelegeri. Din aceasta perspectiva o perioada importanta va fi 17-20 Noiembrie cand Venus va fi intr-un aspect de inconjunctie cu Axa Nodurilor – moment in care putem lua unele decizii importante legate de finantele noastre.

Privind cronologic avem cateva momente importante: 2-4 Noiembrie – identificarea unor probleme sau situatii care necesita o rezolvare, 8-10 Noiembrie – gasirea unor solutii aplicabile dar inca la nivel teoretic iar 17-20 Noiembrie – aplicarea acelor solutii si luarea unor decizii. 

Venus in Balanta placut!

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts