Horoscop 19-28 Septembrie 2012: Venus-Marte in cuadratura

Fitze si iar fitze 🙂

In aceasta perioada vom fi sub influenta unui aspect tensionat (cuadratura) dintre Venus in Leu si Marte in Scorpion. In primul rand aceasta combinatie degaja o foarte mare forta si va induce in primul rand reactii emotionale destul de dure. Primul efect vizibil al acestui aspect astral este dat de o stare de nemultumire generalizata.

Venus reprezinta dorinta noastra iar Marte actiunea si ceea ce facem pentru a ne satisface dorinta. Ele fiind in conflict vom ajunge in situatii in care sa ne dorim ceva si sa actionam astfel incat sa obtinem opusul acelui lucru. Pare paradoxal dar este foarte posibil deoarece noi putem fi constienti de obiectul dorintei dar nu acordam atentie modului in care actionam. Venus in Leu se pricepe de minune sa doreasca lucruri. Iar pentru ea faptul ca si-a dorit este suficient ca lucrurile sa se intample. De partea cealalta Marte in Scorpion cauta sa securizeze lucrurile pentru ca nu vrea sa piarda. Si prin urmare le complica. In perioada asta e ca si cum ai merge de la Bucuresti la Constanta prin Brasov.

De aceea trebuie sa fim mai atenti la ceea ce se intampla in noi si sa nu intram pe spirala frustrarilor si nemultumirilor. Va recomand ca in aceasta perioada sa fiti atenti la ce va cumparati pentru ca s-ar putea sa va dati seama ca nu era ceea ce va doreati de fapt. Partea pozitiva a acestui aspecte este ca va creste MOTIVATIA la cote inalte. Ceea ce e foarte bine pentru cei care nu stiu sa se motiveze corect. Acum vor dori sa faca lucruri si sa-si satisfaca anumite dorinte.

Tot relatia Marte-Venus mai poate da amor cu nabadai 🙂

In general in aceasta perioada daca simtiti ca sunteti frustrati si nemultumiti cautati sa nu va blocati in aceasta stare ci puneti-va intrebarea ‘Oare ceea ce mi-am dorit eu era realizabil? Am facut eu ce trebuie, ce depindea de mine sa obtin acel lucru?’.

Zi faina, Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts