Horoscop Luna Nouă Taur – 5 Mai 2019

horoscop_luna_noua_taur_2019

Horoscop Luna Noua Taur

Următoarea Lună Nouă ce va avea loc pe data de 5 mai este găzduită de semnul zodiacal al Taurului, la gradul 14.

Privind retrospectiv la luna trecută când am avut acea furtunoasă Luna Nouă în semnul Berbecului, am putea spune că ne-am mai răcorit puțin. Poate am realizat că oricât de îndrăznețe ar fi planurile noastre de viitor și oricât ar fi de puternică dorința de eliberare, totul se face în timp și mai ales în corelație cu mediul social din care facem parte.

Această Lună Nouă ne vorbește despre a fi în contact cu natura, cu corpul nostru fizic, cu nevoile nostre de bază care ne dau sentimentul de stabilitate. Nu putem susține la nesfârșit totul doar la nivel mental. Ca să putem înfăptui acele schimbări importante pentru noi, mai întâi trebuie să ținem cont de nevoile noastre. Iar pentru aceasta, este necesar să nu ne grăbim, să ne dăm voie să acceptăm că avem nevoie de un ritm al nostru, că avem plăceri și necesități mai mici sau mai mari și că nu este niciun păcat în asta.
Taurul este despre simțuri, desprea a savura viața, de a fi în contact cu natura și despre asigurarea unui anumit grad de confort. Abia apoi, pe această bază, se poate munci susținut pentru a obține mai mult sau doar pentru a duce o viață normală.

Presiunea vremurilor se face în continuare simțită datorită tripletei Saturn, Pluto, Nodul Sud din semnul Capricornului. Este clar că anumite structuri se vor prăbusi, relația noastră cu autoritatea este și ea din ce în ce mai tensionată. Pentru mulți, odată cu intrarea planetei Uranus în Taur și resursele de care dispunem se vor schimba de voie sau de nevoie.

Dar, faptul că această lunație este în aspect favorabil, de trigon cu greii, cu Saturn, Pluto și cu Nodul Sud ar putea fi interpretat astfel – dacă ne asumăm responsabilitatea pentru viața noastră, dacă suntem dispuși să muncim pentru un viitor mai bun, resursele necesare apar la dispoziția noastră si pot proveni din surse cât se poate de neașteptate. Sextilul cu Neptun ajută și el, cu condiția să nu avem dorințe exagerate sau să ne supraevaluăm posibilitățile (tendință dată de cuadratura cu Jupiter).
Un viitor mai bun înseamnă acele lucruri în concordanță în principal cu nevoile noastre și mai puțin cu ceea ce dorește sistemul sau anumite persoane care au un rol autoritar în viața noastră.

Info: Vrei să înveți astrologie? Cursul de începători este disponibil online. Învață în ritmul și din confortul căminului tău. Click aici pentru detalii 

Modificările de anvergură cer timp, de aceea, acum este doar momentul de racordare la nevoile noastre si de sădire a unor intenții priviind viitorul. La definirea lor cît mai reală. Saturn (constructorul) și Jupiter (relația cu viitorul) tocmai ce au intrat în retrogradare astfel încăt să ne permită să evaluam pe-ndelete ceea ce dorim, ce avem nevoie și ce presupune această construcție corelat cu resursele și cu contextul social căruia îi aparținem.

Venus, guvernatoarea acestei lunații face, cel puțin la nivel de percepție ca lucrurile să fie mai complicate în sensul că am dori ca lucrurile să se schimbe rapid și fix cum vrem noi, fără a mai ține cont de nimeni și de nimic. Alături de Mercur, guvernatorul decanului Lunii Noi, ne poate face să facem publice prematur intenții și preferințe care să-i lezeze pe cei din jurul nostru, să atragă opoziția unor figuri autoritare și să ne scadă sansele de reușită.

O altă provocare vine și de la yod-ul format de asteroizii Ceres din Sagetător și Pallas din Balanță cu conjuncția Soare – Lună din semnul Taurului. De aceea va fi dificil de împăcat nevoile noastre cu cerintele sociale dar și cu noțiunea de corectitudine și adevăr. Totuși, vârful acestei configurații este chiar Luna Nouă din Taur, deci focusul noatru ar trebui să fie pe noi și nu pe temeri sau pe judecăți care nu ne aparțin sau nu sunt în concordanță cu nevoile noastre ca indivizi.

Te invit să descoperi ce activează în harta ta natală această Lună Nouă în Taur – click aici horoscop personalizat

Dacă doriți mai multe detalii legate de influența acestei configurații la nivel personal puteți apela la serviciile de consiliere astrologică oferite de Ascella. 

Ana Ozsvath

 

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts