Horoscop 8-13 Octombrie 2012: Lupta pentru supravietuire intr-un mediu stabil

Marte a intrat in semnul Sagetatorului si merge pas la pas cu Priap. Din punct de vedere tehnic in urmatoarele zile vom fi sub influenta unei opozitii Marte-Lilith (Luna Neagra). Lilith fiind un punct fictiv al unei axe are un corespondend la polul opus: Priap. Marte si Priap au amandoi o puternica legatura cu instinctele de supravietuire si moduri de manifestare a energiei intr-o forma bruta. Despre Priap am putea spune ca ar indica latura straveche a omului si in care inca eram la stadiul de specie care lupta pentru supravietuirea de zi cu zi.

In traducere libera , in aceasta perioada multe din instinctele noastre de supravieturie vor fi extrem de active in aceasta perioada. Riscul este de a actiona mult mai impulsiv dar si de a reactiona mult mai violent fata de ceea ce vine din exterior. E posibil sa fi surprinsi de anumite valuri de ‘optimism instinctual’ si sa actionam fara a gandi prea mult. Putem fi mult mai duri cu cei din jur si vom avea tendinta de a judeca pe ceilalti.

Atentie la volan! Conduceti mai prudent pentru ca in aceasta faza este posibil sa existe mai multi nervi in trafic si reactii greu de anticipat din partea celorlalti. Vom mai putea observa rabufniri de orgoliu. Mai ales din partea celor linistiti si aparent calmi. Priap fiind foarte activ va scoate la suprafata o forta masculina bruta si care poate fi latenta sau blocata in multe persoane, in special barbati. Totodata putem resimiti o reactie alergica a celorlalti la proiectele si ideile noastre. Pe cat de entuziasmati puteti fi voi pe atat de ‘Gica contra’ pot fi ei. Nu va descurajati si asteptati 1-2 zile sa se calmeze lucrurile.

O saptamana faina!

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts