Horoscop 6-7 Decembrie 2012: Strainul la nevoie se ajuta

In perioada acestor 2 zile din Decembrie , Soarele in Sagetator si Marte in Capricorn se afla intr-o relatie de armonie – antiscia in termeni astrologici.

Cu alte cuvinte Marte si Soare isi transmit unuia altuia calitatile si energiile pozitive. Marte in Capricorn va transfera catre Soare ambitia, dorinta de reusita, autocontrolul, capacitatea de a planifica si organiza lucruri. Soarele in Sagetator trimite catre Marte dorinta de crestere, dezvoltare, increderea in viitor, abilitatea de a sintetiza si capacitatea de a intelege lucrurile si curaj. Este interesant ca in acest fel apare o legatura intre energiile Sagetatorului si a Capricornului. Ambele sunte energii ale intelepciunii. Sagetatorul are o intelepciune data de studiu, sinteza si intelegere la nivel mental. Capricornul are o experienta a vietii, a realitatilor ultime si a timpului.

Combinarea celor 2 energii, prin Soare si Marte, confera zilelor de 6 si 7 Decembrie o mare forta. Sunt zile in care noi putem intelege mai clar de ce suntem unde suntem si incotro trebuie sa ne indreptam. As asocia aceste 2 zile ca o fereastra intre nori prin care apar raze stralucitoare de lumina. Nu este de vreun salt in alta dimensiune sau alte trilu-triluri psihopupu. Este vorba de o energie care ne va permite sa vedem anumite lucruri mai clar. Iar claritatea va fi ceva raportat la viitorul nostru , la drumul pe care trebuie sa-l parcurgem si nu o claritate de genul ‘viata e naspa’.

In aceste doua zile noi puteam gasi solutii la unele din problemele care ne macina. Ce anume , depinde de harta astrala a fiecaruia dintre noi.

Daca am pune intr-un dialog am putea asocia Marte si Soare ca doua persoane care stau intr-o toaleta , fiecare pe WC-ul propriu. Ei nu se vad unul pe celalat si nu au habar de ce face celelalt. Marte in Capricorn este tacut si isi face treaba in liniste ci su discernamant. Soare in Sagetator in schimb canta si fluiera de parca ar fi la o nunta.

Marte se gandeste ‘Heheh , asa eram si eu in tinerete! Vesel si optimist. Acum e mai greu cu intestinul batran’. Este putin deranjat de Soare pentru ca nu este lasat sa se concentreze in liniste.  La un moment dat cantatul si fluieratul de alaturi se intrerupe. Dupa 5 secunde din cabina Sagetatorului se aude o injuratura urmat de ‘Care pana mea a consumat toata hartia igienica!!!’. Marte in Capricorn rade in sine sa si zice ‘Tinerete, tinerete! Daca nu te uiti inainte de a te apuca de treaba daca ai tot ce-ti trebuie!’. Dar fiind intr-o pasa buna , Marte rupe hartie igienica din propria rezerva si i-o intinde Soarelui in Sagetator.

Soarele este in culmea fericirii! ‘Sa traiesti conasule! Mi-ai facut un mare bine! Nu de alta dar pana acum la cina lucrurile s-au prezentat bine cu tanara dom’soara si aveam ceva sanse pentru un mic dejun!’. Marte in Capricorn zambeste si cade pe ganduri , aducandu-si aminte de tinerete. Isi aduce aminte de vremurile de aur, de fetele din tineretea lui.

Brusc isi aduce aminte de o intamplare din trecut , de ceva ce tot timpul si-a dorit sa faca dar nu a apucat. A fost tot timpul preocupat de munca, serviciu si nu a apucat sa faca multe lucruri pe care ca si tanar Marte le-a visat. Cuprins de o frenezie interioara isi terminat treaba si pleca grabit spre casa. Acum da. Are motive sa mearga mai departe si sa spere.

Cam asa vor functiona lucrurile in aceste 2 zile. Se vor intampla intamplari care nu au legatura intre ele dar care ne vor ajuta sa ne dam seama mai bine de anumite aspecte ale vietii noastre. Putem fi fie Soare in Sagetator si sa ne dam seama ca nu am fost atenti la ceva sau putem si Marte in Capricorn si sa fim lipsiti de motivatie. Dar cu siguranta cineva, ceva ne va ajuta sa mergem mai departe.

Va urez zile frumoase cu Mos Niculae!
Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts