Prognoza astrologica saptamana 28 ianuarie – 3 februarie 2008

Incepand cu aceasta Duminica voi incerca sa realizez in mod periodic si constant o analiza astrologica a saptamanii ce urmeaza. Nu este vorba de un horoscop orientat spre zodii ci un horoscop orientat spre evenimentele astrologice ce vor avea loc in acea perioada si care ne pot oferi informatii importante despre modul in care ne putem armoniza si imbunatati activitatile zilnice.

Saptamana 28.ian-3.feb.2008 este una destul de bogata in evenimente astrologice. As putea spune ca este o saptamana buna si in care anumite lucruri isi vor reveni la normal iar anumite probleme vor incepe sa-si gaseasca solutii.

In primul rand este vorba de revenirea lui Marte la mers direct. Am mai scris pe tema acestui eveniment si nu vom insista aici – vezi articolul “Sunteti siguri ca faceti ceea ce trebuie?”. Acum Marte revenind la mersul lui direct va oferi posibilitatea de a rezolva anumite probleme si dificultati aparute incepand cu data de 15 noiembrie 2007 cand si-a inceput mersul inapoi. Multi dintre voi veti resimti cu calmul si ordinea se reinstaureaza in viata voastra. Cel mai pregnant vor simti cei nascuti in Gemeni sau Rac sau care au planete sau Ascendentul in aceste semne.

In al doilea rand discutam de intrarea in mers retrograd a lui Mercur pe data de 28.ian. Astfel ca pana pe 20 februarie vom fi putin mai aerieni si mai imprastiati. Mai ales cei care la nastere au Mercur retrograd sau Ascendentul in Gemeni sau Fecioara. 

Un alt eveniment important si foarte benefic este cel legat de conjunctia Venus-Jupiter in Capricorn si care va avea punctul maxim la data de 1 februarie 2008 , ora 1:30pm – ora Romaniei. Dar care sunt influentele acestei intalniri?

In primul rand avem de-a face cu o perioada foarte favorabila inceperii unor activitati de lunga durata. Poate fi vorba de un proiect ce ne priveste doar pe noi personal si in care ne utilizam talentele pe care le avem sau putem pune bazele unei relatii noi si de durata indiferent de natura acesteia. Poate fi vorba de o noua relatie sentimentala dar si de parteneriate profesionale excelente. Dar tineti minte: este vorba de lucruri de durata si care au o anumita importanta. Asa ca daca va gandeati de ceva vreme sa porniti pe un nou drum acum e momentul sa faceti primi pasi. 
In acelasi timp acest influx astral favorizeaza intarirea relatiilor existente. Este o perioda buna pentru impacare sau restabilire a unei colaborari mai vechi. La momentul maxim al conjunctiei se formeaza de fapt un Triunghi Regal cu Saturn in Fecioara si Ceres in Taur si care favorizeaza tot ce tine de contructie, consolidare si protectie. Este un moment bun pentru a incepe constructia unei case sau a realiza investitii imobiliare. Sau plecand de la un sentiment de siguranta pe care il vom resimti sa incepem sa facem lucruri pe care pana acum nu am avut curajul sa le initiem. Cei mai favorizate vor fi persoanele nascute sau care au planete in Capricorn,Taur si Fecioara. Persoanele nascuta in Rac sau cu planete in acest semn vor resimiti pe deplin efectele acestui aspect. De fapt ei vor fi cei mai favorizati de acest aspect pentru ca in semnul Racului se va manifesta cel mai puternic energia conjunctie Venus-Jupiter (dpdv astrologic avem de-a face cu o configuratie Zmeu cu focarul in Rac si punctul motivational in Capricorn). 
Foarte bine influentati mai ales dpdv financiar vor fi persoanele care au Ascendentul in Sagetator sau sfarsit de Scorpion. 

Acum sa discutam putin de momentele mai sensibile ale perioadei. Si ma refer aici la zilele de miercuri si joi ( 30 si 31 ian) – mai ales miercuri pana joi la pranz) cand Luna in Scorpion se va afla peste Luna Neagra (Lilith). Momentul maxim al acestui aspect va avea loc pe 31.ian la 8:30am. Asa ca fiti atenti in dimineata de joi 31.ian pentru poate fi destul de agitata si fiecare dintre noi va fi mai tensionat si mai nervos. Este bine ca miercuri si joi sa evitati sa va programati activitati solicitante sau la care trebuie sa dati dovada de atentie si rabdare. De asemenea este bine sa evitati semnarea de contracte, intelegeri precum si orice fel de interventii chirurgicale – chiar si mersul la medic poate fi mai dificil. Persoanele cele mai afecatate sunt cele care sunt mai sensibile si a caror plan emotional este destul de fluctuant. Clar persoanele care au planete ( in special Luna) in Scorpion,Pesti sau Rac vor fi cele mai afecate. 
Vreu sa retineti ca nu este vorba de un eveniment astrologic foarte important – el se produce la fiecare 28 de zile- ci de o perioada de cateva ore in care noi putem fi mai sensibili si mai nervosi. Semnalul de alarma il trag pentru ca de data aceasta lucrurile sunt putin accentuate de pozitionare Luna-Luna Neagra. Sunt implicate si alte planete care amplifica aceste efecte (Mercur si Neptun din Varsator).

Cam acestea ar fi situatia pentru aceasta saptamana. Bineinteles ca mai exista evenimente astrologice dar care nu au aceeasi importanta ca cele de mai sus mentionate. 

Pentru a afla ce planete aveti intr-un anumit semn puteti folosi pagina de calcul Astograma din menu-ul din dreapta – trebuie sa fi inregistrat in Club pentru aceasta.

O saptamana excelenta,
Dan

    

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts