Horoscop 6 – 12 Aprilie 2009 : Noi alternative la orizont

Horoscop saptamana 6 -12 aprilie 2009

 

Evenimentul astrologic al acestei perioade este reprezentat de apropierea (conjunctie) dintre Marte si Uranus din zodia Pestilor. Acest aspect va avea loc saptamana viitoare , 15 aprilie 2009 si este un indiciu al agitatiei si evenimentelor neprevazute dar dure, violente care au loc acum si care vor continua in aceasta saptamana.

Privind din acest punct de vedere saptamana 6-12 Aprilie este una pregatitoare si in care o mare cantitate de energie se acumuleaza pentru a fi exprimata cu o mai mare amploare mai tarziu. Cu cat ne apropiem mai mult de data de 15 aprilie – cand are loc conjunctia dintre Marte si Uranus – cu atat simtim nevoia de a exprima si manifesta multe din emotiile si frustrarile acumulate in ultimele saptamani si luni. Acest lucru indica faptul ca in horoscopul acestei saptamani riscul unor dispute si conflicte creste destul de mult. De asemenea riscul de accidente ramane destul de ridicat in aceasta saptamana. Asa ca aveti grija la volan…

Dar despre acest subiect vom discuta in horoscopul pentru saptamana viitoare.

Evenimentul astrologic al saptamanii pe care o analizam acum este dat de Luna Plina care va avea loc pe data de 9 Aprilie 2009. Luna plina este un moment in timp care degaja o mare forta si energie si care amplifica efectele horoscopului oricarei persoane. Asa cum spuneam si in titlu aceasta Luna plina indica noi alternative , noi solutii la problemele deja existente. Este o saptamana in care noi putem sa gasim rezolvarea unor aspecte din viata noastra chiar daca acest lucru implica decizii mai radicale sau mai putin placute. Jupiter vine sa sprijine aceasta Luna Plina (opozitia Soare-Luna) prin a indica faptul ca noi planuri, proiecte pot fi construite si ca nu trebuie sa ne pierdem optimismul si claritatea in gandire si actiuni.

Acum sa analizam horoscopul pentru fiecare semn zodiacal plecand de la pozitia Ascendentului. Pentru cei care nu-si cunosc Ascendentul il pot afla de aici accesand pagina http://www.ascella.ro/horoscop/ascendent  – trebuie sa ai cont pe Ascella si sa fi inregistrat.

Horoscop pentru persoanele cu Ascendent in Berbec

In horoscopul saptamanii pentru cei nascuti cu Ascendentul in Berbec sectorul din viata cel mai activ este cel relational. Aici cu siguranta ca exista anumite lucruri de clarificat si decizii de luat. Prin plan relational ma refer atat la cel sentimental dar si la relatii profesionale sau de alta natura. Saptamana 6-12 Aprilie poate aduce anumite schimbari in relatia cu partenerul/partenera – daca exista – sau chiar o noua relatie la orizont. Este un bun moment pentru a stabili noi prietenii si e chiar foarte posibil ca un prieten sa va ofere solutia la problema pe care o aveti.

Horoscop pentru persoanele cu Ascendent in Taur

Cei cu ascendentul in Taur saptamana aceasta trebuie sa fie atenti la bani si la ce cheltuieli efectuati. Creste riscul de a lua amenzi sau de a pierde bani/bunuri. In schimb daca aveti bani imprumutati atunci ii puteti primi inapoi de la persoana respectiva. Pentru barbati mai indica si cheltuieli sau pierdeti financiare cauzate de femei.Si din punct de vedere al sanatatii este bine sa aveti grija pentru puteti pierde energie si sa va simtiti brusc mai slabit(a).

Horoscop pentru persoanele cu Ascendent in Gemeni

Saptamana aceasta este una foarte dinamica pentru cei cu Ascendentul in Gemeni. Pot apare anumite drumuri si calatorii de facut dar este bine sa va tineti bugetul sub control. Cu Marte-Uranus prin casa 2 pot apare multe surprize neplacute sau cheltuieli neprevazute. Este o saptamana buna pentru a stabili noi relatii si prietenii si chiar e posibil sa primiti sau sa va intalniti cu un vechi prieten. De asemenea pentru cei care sunt in asteptarea unui job sau semnarea unui contract aceasta saptamana poate fi momentul propice ca lucrurile sa se intample cu adevarat.

Horoscop pentru persoanele cu Ascendent in Rac

Pentru persoanele nascute cu Ascendentul in Rac tema saptamanii este legata de familie si proprietati. Poate fi vorba de o avansare a discutiilor privind achizitia/vanzara unei care sau a unui teren. Lucrurile parca incep sa se lege dar cu siguranta ca negocierile si discutiile vor fi destul de aprinse. Atentie si la planul familial pentru ca aici pot apare unele discutii si certuri si care pot fi influentate de situatia financiara a familiei. Relatia cu persoanele de sex opus (mama/sotie pentru barbati si tata/sot pentru femei) poate fi ma dificila in aceasta perioada. Solutia ar consta in a cumpara celor dragi un mic cadou pentru a-i binedispune. Nu este exlusa posibilitatea de a face noi achizitii pentru casa dvs.

Horoscop pentru persoanele cu Ascendent in Leu

Pentru cei cu Ascendentul in Leu aceasta saptamana este una in care planul social sa fie foarte activ. Si aici as include participarea la diferite evenimente – fie plan personal sau profesional – si care sa va ofere ocazia de a va remarca si a fi in centrul atentiei. Si din punct de vedere sentimental vorbim de o saptamana foarte activa si care poate aduce la rasturnari de situatii. Nu este exclusa o noua relatie sa se infiripe in aceasta perioada…sau cel putin un flirt. Ar fi bine daca ati incepe sa studiati ceva care sa va puna in valoarea creativitatea.

Horoscop pentru persoanele cu Ascendent in Fecioara

Persoanele cu Ascendentul in Fecioara revin la probleme de baza din aceasta perioada: sanatatea si relatiile cu cei din jur. Cum Saturn tranziteaza Fecioara si semnul Ascendentului este foarte posibil sa existe anumite probleme de sanatate care nu va dau pace. Saptamana aceasta este una sensibila din acest punct de vedere si trebuie sa aveti mare grija. Cum Jupiter va tranziteaza casa 4 recomandarea ar fi sa evitati aglomerarile sau locurile publice si sa incercati sa va retragi in propria casa sau chiar undeva mai retras. Partea pozitiva este ca acum este posibil sa gasiti anumite solutii la problemele cu care va confruntati. Poate un nou tratament sau un diagnostic mai exact.

Horoscop pentru persoanele cu Ascendent in Balanta

Aceasta saptamana este una foarte dinamica pentru cei cu Ascendentul in Balanta. Relatiile sentimentale sunt foarte importante pentru dvs si simtiti nevoia de a avea pe cineva alaturi. Totusi Luna Plina din aceasta saptamana va face destul de instabil(a) si nehotarat(a). Nu stiti ce sa alegeti si daca sa va implicati in aceasta noua relatie sau nu.Pot de asemenea interveni si schimbari in plan profesional. Cum Marte-Uranus prin sectorul relatiile de munca trebuie sa fiti atenta la planul profesional pentru ca se pot produce schimbari importante.

Horoscop pentru persoanele cu Ascendent in Scorpion

Pentru persoanele nascute cu Ascendentul in Scorpion aceasta saptmana este un foarte agitata. Sunt multe lucruri care va nemultumesc si simtiti nevoia de a face o serie de schimbari radicale. Atentie totusi ca aceste reactii pot fi disproportionate si in final va pot aduce probleme de natura financiara sau probleme de sanatate. Trebuie sa va controlati cheltuielile pe care le faceti si sa fiti atenti ca exista un risc de a pierde bani sau bunuri (fie amenzi fie furt/pierdere). Din punct de vedere al sanatatii probleme sunt datorate stresului si tensiunii la care traiti. Este recomandabil sa va relaxati sau sa va consumati energia in activitati domestice/administrative.

Horoscop pentru persoanele cu Ascendent in Sagetator

Luna Plina din aceasta saptamana activeaza in astrograma persoanelor cu Ascendentul in Sagetator zona comunicarii, calatoriilor si studiilor. Astfel nu sunt exluse anumite deplasari sau contacte cu persoane aflata la mare distanta sau in strainatate. Este o perioada excelenta pentru a va face noi prieteni si de a stabili noi contacte si parteneri (sentimental sau profesional). Este posibil ca anumite negocieri si discutii pe care le purtati sa se deblocheze in perioada aceasta si sa puteti semna contractul dorit. Moment optim si pentru a incepe sa studiati lucruri noi sau daca doriti sa va schimbati locul de munca sa trimiteti CV-uri si sa participati la interviuri.

Horoscop pentru persoanele cu Ascendent in Capricorn

Pentru cei nascuti cu Ascendentul in Capricorn saptamana aceasta accentul se pune pe planul profesional si familie. Este important sa gasiti un echilibru intre timpul si energie consumata la serviciu si timpul petrecut cu cei dragi. Nu este exclus sa fiti nevoit(a) sa plecati intr-o deplasare in interes de serviciu si care sa va faca sa lipsiti de acasa cateva zile. Daca intentionati sa cumparati sau sa vindeti o proprietate (casa, apartament sau teren) atunci e posibil ca in aceasta saptamana sa avansati discutiile si sa apara noi oportunitati. Pentru femei trebuie sa aveti grija la relatiile cu persoanele care au o influenta si putere asupra dvs (sefi, parinti etc). Pot apare discutii si certuri mai aprinse.

Horoscop pentru persoanele cu Ascendent in Varsator

Cei cu Ascendentul in Varsator este bine sa fie atenti la planul profesional pentru ca pot fi lucruri care sa le stirbeasca imaginea. Daca sunteti atenti puteti intoarce lucrurile in favoarea dvs si o anumita pierdere sa o transformati in castig. Activa este si zona sentimentala unde pot apare schimbari si fluctuatii. Daca sunteti intr-o relatie atentie sa nu va certati cu partenera/partenerul. Daca sunteti singur(a) atunci e posibil sa apare oportunitati si ocazii de a cunoaste persoane noi. Nu sunt exluse mici flirturi.

Horoscop pentru persoanele cu Ascendent in Pesti

Desi se anunta oportunitati noi in plan profesional exista totusi mici probleme de natura administrativa care sa va impiedice sa mergeti mai departe. Este posibil ca in saptamana aceasta sa fiti tinta unor atacuri din partea unor colegi invidioasi si care incearca sa va puna bete-n roate. Este bine sa va concentrati pe ce aveti de facut si sa nu va concentrati atentia pe aceste lucruri. Atentie si la sanatate pentru ca pot apare mici probleme cauzate bineinteles de stres si agitatie.

O saptamana excelenta va doresc,
Dan

Acest articol cuprinde horoscopul pentru urmatoarele zile: 6 aprilie, 7 aprilie, 8 aprilie, 9 aprilie, 10 aprilie ,11 aprilie si 12 aprilie 2009.
Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts