Horoscop 2-4 Iulie 2013 – Abordare noua intr-o problema mai veche

Horoscop 2-4 Iulie

Horoscop 2-4 Iulie

In perioada 2-4 Iulie 2013 , Soarele in semnul Racului se va afla intr-o relatie tensionata cu Uranus in Berbec, planeta schimbarilor bruste si a imprevizibilului.

Aceasta configuratie astrala ofera o serie de oportunitati pentru a ne schimba perspectiva asupra unor probleme care ne framanta in prezent si ne poate ajuta sa gasim solutii noi si destul de revolutionare. Dar fiind vorba de un aspect stresant – cuadratura – este nevoie de un efort , de o vointa mai puternica pentru a iesi din starea in care suntem si a accepta noile informatii, lucruri care vor veni spre noi. Pe 1-2 Iulie , Soarele se afla in opozitie cu Pluto. Acest lucru se traduce prin faptul ca in aceste doua zile vom primi o informatie de la cineva care o sa ne ajute sa ne schimbam perspectiva si sa vedem lucrurile din alta perspectiva.
Privind in timp, ceea ce se manifesta in aceste zile are legatura cu perioada 28-29 Martie, atunci cand Soarele si Uranus s-au intalnit. Acum poate fi nevoie de o deciziei care sa corecteze, ajusteze sau imbunatateasca un proiect, o idee lansata atunci.

Soarele si Uranus vor duce o lupta intre nevoia de securitate si nevoia de actiune. Intrebarea care se pune este ‘sa astept momentul potrivit’ sau ‘sa actionez acum?’.  Acest conflict se poate manifesta in viata noastra ca o rupere de ritm pe parcursul acestor 3 zile. Lucrurile se pot accelera brusc pentru o scurta perioada de timp si noi putem face sau spune lucruri pe care nu credeam ca suntem in stare. Este ca si cum vrei sa-i spui cuiva ceva dar ai o retinere. SI tot timpul iti spui sa taci, sa nu provoci discutii mai dure. Dar brusc te intalnesti cu persoana respectiva si pana sa-ti dai seama ii spui ceea ce te deranja.

Punctul median , de mijloc, dintre Soare si Uranus ne arata o modalitate prin care noi putem actiona in mod echilibrat. Iar acest punct se afla in semnul Taurului , in ultimele grade. Acest lucru inseamna ca abordarea corecta este de a ne defini foarte clar obiectivul si ceea ce vrem sa obtinem. Acest obiectiv trebuie sa fie masurabil si de preferat foarte clar definit, de genul fotografie a ceea ce vrei sa obtii. Daca vom gasi exact ce ne dorim atunci vom avea motivatia necesara pentru a ne controla anumite reactii si a evitat reactiile bruste.

Aspectul Soare-Uranus prezinta si unele pericole de accident, loviri si vatamari. Depinde de harta fiecaruia. Dar poate fi un element declansator ale unor astfel de probleme. De aceea va recomand mai multe precautie atunci cand conduceti sau lucrati cu aparate electrice. Cum Mercur e retrogad exista si un risc ca anumite echipamente electronice sa se defecteze.

O zi buna,
Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts