Luna Plina din 14 Mai 2014

14 Mai 2014: Luna Plina pe axa Taur-Scorpion. Fiecare moment de Luna Plina aduce cu sine un plus de energie. Luna primeste cantitatea de lumina maxima de la Soare iar acest lucru in plan subtil reprezinta o scoatere la suprafata a multor lucruri care stau in umbra, in subconstient. De aceea Luna Plina este o perioada mai agitata.

Cea de acum are o incarcatura mai dura, mai densa pentru ca are loc pe o axa Taur-Scorpion care degaja foarte multa forta si incapatanare. Soarele se afla peste steaua fixa Capulus si care indica risc de violenta, agresivitate si duritate in actiuni.

In aceasta perioada, 13-15 mai, Luna Plina va scoate la suprafata anumite aspecte violente din noi. De aceea trebuie sa nu ne lasam purtati de ceea ce simtim pentru ca putem scapa lucrurile de sub control. Este bine sa fim atenti la tendinta de a provoca pe ceilalti – mai ales femeile sa-i provoace pe barbati. Capulus reprezinta energia masculina bruta si atunci e posibil ca barbatii sa reactioneze exagerat de dur la unele provocari.

Soarele se mai afla si la punctul median Luna Neagra – Neptun. In traducere: putem avea vise sau stari semiconstiente in care sa simtim dezamagire si un puternic sentiment de ratare,de esec.Mai ales azi, 13 Mai, Venus a fost conjuncta cu Sisyphus si care a aus un sentiment de ‘munca in zadar’. Luna se afla si aproape de Saturn – iar acest lucru amplifica tot ce am spus mai sus.

E posibil ca in aceste zile si in saptamana de dupa sa auzim tot felul de intamplari ciudate si cu marcaj de violenta. Eu va recomand rabdare in aceste 2-3 zile si evitati sa actionati violent, virulent. Luna Plina este tot timpul un moment optim de a vindeca ceva in noi. Doar ca adesea procesul e mai agitat si dificil de gestionat.

Puteti face un exercitiu , cand aveti timp in aceste zile: scrieti/desenati pe o foaie de hartie starile si emotiile negative pe care le aveti in aceasta perioada. Nu le ganditi si analizati sa vedeti de unde vin. Pur si simplu dati-le o forma pe aceea hartie. Pe urma dati foc acelei hartii mentinand urmatoare intentie ‘Eliberez din mine toate emotiile si memoriile care imi creeaza aceste stari de agitatie, neliniste’- puteti improviza si repeta aceste procedeu pana simtiti ca se mai diminueaza din stari.

Zi faina,

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts