Dincolo de aparente sau horoscopul Lunii Noi din 4 Martie 2011

Dincolo de aparente - horoscop lunar

Dincolo de aparente - horoscop lunar

Prima impresie … atat de importanta pentru noi toti dar atat de inselatoare. Nevoia de viteza din societatea actuala ne face sa credem ca nu avem timp suficient sa cantarim o situatie si ca trebuie sa actionam rapid si acum. La aceasta viteza de reactie care ne este solicitata intervine si radicalizarea modului in care gandim. Lucrurile tind sa devina alb si negru fara nuante de gri. Un lucru este rau sau bun, el nu exista in alte variante intermediare.
In mod constant noi cautam sa evaluam o situatie rapid si sa obtinem un raspuns clar , fara dubii. Avem impresia ca doar asa putem sa castigam, putem sa crestem si sa evaluam. Dar atunci cum se face ca nu devenim mai fericiti?

A te baza exclusiv pe prima impresie si a forta un raspuns poate ca nu e cea mai buna varianta. De ce?

In primul rand ceea ce vedem noi ca si realitate este doar perceptia noastra asupra realitatii.Noi identificam lucrurile exterioare doar prin prisma a ceea ce exista in interiorul nostru. Noi nu putem observa si vizualiza ceva ce nu exista in noi. Tot ceea ce percepem noi in ceilalti sunt doar acele lucruri, emotii, sentimente care exista deja in noi si pe care le putem sau nu accepta. Cand iti place de cineva cu siguranta ca ai gasit un element la aceea persoana care rezoneaza cu tine la modul in care si tu esti la fel sau este ceva ce ai nevoie pentru a te echilibra. Cand nu-ti place ceva la o persoana de cele mai multe ori este ceva in tine ce respinge acel lucru. Poate fi vorba de o emotie , sentiment, dorinta pe care tu nu o accepti.

Tot ceea ce vedem noi in jur are o reprezentare in noi si in mentalul colectiv.Cand spun ‘automobil’ tu stii exact despre ce este vorba. Si aceasta pentru ca termenul ‘automobil’ defineste un obiect clar in mentalul colectiv. Automobilul identifica acelasi lucru si pentru mine si pentru vecinul si pentru un coleg. Il puteti vizualiza si concepe foarte usor. Dar ce spuneti de ‘heptazoidil’?  Il puteti vizualiza, concepe? Nu cred. Pentru ca este un termen care defineste ceva ce este doar in mintea mea. Tu nu stii ce este  si iti este greu sa-l ‘simti’. Dar mintea e smechera. Imediat cauta cu infrigurare o reprezentare, cauta sa se lege de ceva deja existent si plecand de la acel element isi va construi o parere. Dar sunt mari sanse ca reprezentarea heptazoidilului pe care mintea ta o formeaza sa fie total diferita de cea a mea sau a vecinului.  Ceea ce nu cunoaste mintea inventeaza, creeaza.

Asa se intampla si cu prima impresie. Plecam de la ceea ce simtim la aceea persoana si situatie si care exista deja in noi. Astfel avem un prim feedback, o prima evaluare. Ne place sau nu. Plecand de la acele lucruri care ne plac sau nu , mintea noastra construieste restul imaginii. Si totul ca in final sa avem un raspuns: DA sau NU.

Un alt aspect legat de prima impresie este legat de aspectul temporalitatii. Noi observam ceva sau pe cineva la un moment T. Dar la T+1 aceea persoana sau acel lucru se poate schimba. Iar aceasta schimbare ne ofera o imagine mai clara si mai aproape de complet a acelei persoanei si situatii. Dar noi deja la momentul T ne facem o parere si obtinem o concluzie.

Ceea ce percepem noi ca prima impresie nu este neaparat gresit! Ci doar incomplet.
Sa luam ca si exemplu intalnirea cu o persoana. Aceea persoana se intalneste cu noi dupa ce a avut o convorbire telefonica mai dificila si de aceea poate pastra o stare de nervozitate. Noi percepem aceea stare de nervozitate si o putem vedea ca un potential pericol pentru noi. Si foarte usor putem concluziona ca persoana respectiva este una instabila, nervoasa si nu e bine pentru noi sa avem incredere. Dar ce te faci daca ceea ce ai perceput este o stare de moment si ca de fapt persoana respectiva este una foarte calma si pozitiva si tu au surprins-o intr-un moment rar de nervozitate? In acel moment ai pierdut o oportunitate de a stabili o colaborare pozitiva cu aceea persoana. Dar aceasta situatie se poate intampla si invers. Cunosti o persoana care iti lasa o impresie foarte buna. Dar ce te faci daca aceea impresie creata este rezultatul unui efort al acelei persoane sau reprezinta doar o situatie de moment in care ea si-a ascuns starea de agitatie si nervozitate? Pierzi din nou…

Ce e de facut?

Pai in primul rand trebui sa intelegem ca lumea in care traim este perfecta prin suma imperfectiunilor. Nimic lua separat nu este nici bun , nici rau dar in acelasi timp este si rau si bun. Traim intr-o lume care are la baza doua forte  si pe care cultura chineza le-a denumit Yin si Yang. Cele doua forte reprezinta principiul activ versus principiul pasiv, ziua si noapte, minusul si plusul etc. Ele sunt opuse dar si complementare. Iar nici una din cele doua foarte nu poate exista fara cealalta. Ce ar fi noaptea fara zi? Ce ar fi binele fara rau? Totul in lumea in care traim este ceva raportat la altceva. Iar aceasta polarizare este atat de puternica in mintea noastra incat i-am creat si Lui Dumnezeu o contra-forta: Diavolul. Ne este foarte greu sa acceptam lucrurile unitare, complete – asa cum sunt ele in realitate. Mai ales la nivelul mintii…

In cele scrise pana acum am subliniat ca prima impresie este de cele mai mult ori nu atat gresita cat incompleta. Acum sa revenim la astrologie…

In data de 4 Martie 2011 vom avea din nou un moment de Luna Noua. Despre ciclul lunar de aproximativ 28 de zile am mai scris. Practic un ciclu de 28 de zile reprezinta un ciclu complet de respiratie al Terrei. Primele 14 zile de la Luna Noua la Luna Plina avem inspiratia iar de la Luna Plina pana la urmatoarea Luna Noua este momentul de expiratie. Luna Plina are o incarcatura energetica foarte mare pentru ca atunci energia atinge un punct maxim. Luna Noua este punctul minim de energie.

Momentul de Luna Noua prin natura energie sale imprima o directie de dezvoltare pentru urmatoarele 28 de zile. Ea ne indica temele principale care se vor dezvolta in vietile noastre in aceasta perioada.

Luna Noua din 4 Martie are loc in semnul Pestilor la 13:55 grade. Este o Luna Noua interesanta si care are legatura cu tot ce am discutat pana acum legat de aparente si prima impresie.

In primul rand are loc in semnul zodiacal al Pestilor. Sa discutam putin despre energia Pestilor si modul ei de manifestare. As dori sa subliniez ca cu totii avem in astrograma noastra si in structura noastra energia Pestilor. Nu ma refer doar la cei nascuti in zodia Pestilor.

Pestii sunt un semn de granita. Cu ei se incheie un ciclu complet al zodiacului inceput in Berbec. In acelasi timp ei pregatesc terenul unui nou ciclu. Deci are un dublu rol: inchide cercul dar si creeaza conditiile unui nou inceput. De aici si natura dubla a Pestilor. Practic ei reprezinta o granita, un punct in care totul se termina si totul sta sa inceapa. Datorita acestui fapt energia Pestilor percepe in mod simultan elemente din mai multe planuri paralele. Este ca si cum ai sta fix in usa si cu jumatate de corp in interiorul camerei si jumatete de corp in hol. Tu percepi atat camera cat si holul. Atunci cand le spui celor din camera ca tu vezi lucruri din hol  – pe care ei nu le pot vedea – nu te vor crede. La fel si invers daca le spui celor din hol ce se intampla in camera ei nu te vor crede. Aceasta abilitate de a percepe dualitatea lumii in care traim induce aceeas intuitie fenomenala a Pestilor. Dar ea este dublata si de o mare doza de idealism. Iar idealismul si tendinta de a proiecta asteptari vine de la dificultatea de a intelege ca esti in usa si ca tu percepi doua lumi diferite. Ajungi sa-ti doresti ca ce e pe hol sa fie si in camera si invers. Lucru imposibil si care duce la dezamagiri.

O prima lectia a Lunii Noi in Pesti are legatura cu intelegerea faptului ca noi traim intr-o realitate duala si cu totii avem capacitatea de a percepe lucruri care depasesc capacitatea mintii de a procesa. Lucrurile deseori nu sunt ceea ce par a fi si e nevoie sa ne deschidem mintea pentru noi perspective.

Ceea ce particularizeaza aceasta Luna Noua este nu faptul ca este in Pesti ci faptul ca se afla la gradul 14 precum si dispunerea celorlalte planete.

Simbolul Sabian al gradului 14 este ‘O doamna invesmantata intr-o haina de vulpe’.  Este o imagine foarte sugestiva si care la o prima citire ne lasa impresia ca avem parte de cineva care vrea sa iasa in evidenta si care are tendinta de a se mandri, de a iesi in evidenta. Este si o imagine a opulentei si bogatiei afisate. Este de fapt un simbol care creeaza o imagine, o aparenta foarte puternica. Lucrurile sunt aparent clare. Dar tocmai aici se afla o cheie importanta: oare ceea ce percepem este in realitate asa? Oare imaginea pe care ne-am construit-o mental plecand de la acest simbol este ea completa? Pentru a avea o imagine mai clara ar trebui sa ne punem niste intrebari: care e contexul in care aceea persoana poarta o haina de blana? Este la un eveniment festiv, este acasa sau poate doar probeaza o astfel imbracaminte? Din ce motiv o poarta? Pentru ca ii place si isi doreste sau poate haina de blana reflecta un statut, o pozitie sociala pe care ea trebuie sa o respecte? Daca analizam mai in detaliu observam cum apar multe semne de intrebare legate de validitatea a ceea ce credeam noi.

Aceasta Luna Noua ne arata ca in perioda urmatoarelor 4 saptamani vor experimenta situatii in care capacitatea noastra de a vedea lucrurile asa cum sunt in realitate va fi puternic testata.  Vor exista momente in viata noastra in care noi vedea lucrurile intr-un mod care nu este cel mai apropiat de complet, de real. Vor fi momente in care mintea noastra vadistorsiona realitatea pentru a ne-o prezenta asa cum vrem…sau asa cum nu vrem sa fie. 

Este o perioada in care trebuie sa cautam de mergem dincolo de aparente si idealizari si sa cautam sa obtinem o imagine cat mai completa.

Ca si element particular al acestei configuratii astrologice il reprezinta relatia Lunii Noi cu Saturn. Luna Noua reprezinta intalnirea dintre Luna si Soare si care acum are loc la 13 grade Pesti. La momentul acestei intalniri Saturn se afla la 16 grade Balanta. Ceea ce este extrem de important si edificator pentru analiza noastra este faptul ca 13 grade Pesti si 16 grade Balanta se afla in oglinda! Din punct de vedere astrologic cele doua se afla intr-o relatie de tip antiscia. Astfel Luna Noua se afla intr-o relatie de rezonanata directa cu Saturn. Extrem de puternica aceasta relatie.

Vorbeam de Luna Noua in Pesti ca fiind un tipar energetic al idealizarii si tendintei de a distorsiona realitatea. Saturn pe de alta parte este realitatea insasi. Saturn indica ceea ce exista cu adevarat , adevarata esenta si natura a lucrurilor.

Combinatia Luna Noua -Saturn va creea cadrul perfect in viata noastra pentru ca noi sa percepem lucrurile asa cum sunt ele in realitate si va elimina acele elemente create artificial de mintea si emotiile noastre. Vom avea capacitatea de a privi la aceea ‘doamna in haine de blana de vulpe’ si de a vedea intregul context si de ce este ea imbracata asa.

Gradul sabian la care se afla Saturn, 16 Balanta este si el foarte relevant : ‘Un capitan de vas iesit la pensie priveste vasele care inta si ies din port’. Vorbim aici de aceea detasare si capacitate de analiza pe care cu totii trebuie sa o dobandim astfel incat sa putem capata o imagine de ansamblu. Capitanul iesit la pensie indica experienta noastra de pana acum . Indica gradul de maturizare si intelegere profund a lucrurilor. Noi cu totii, indiferente de cat am trait pana acum, avem o experienta acumulata. Am trait deja niste lucruri si putem , analizand trecutul, sa ne dam seama cat de usor ne-am lasat influentati de prima impresie si cat de mult am putut subevalua sau supraevalua o situatie sau o relatie. Acum trebuie sa apelam la aceasta experienta trecuta pentru a intelege ca si acum putem repeta aceste erori de evaluare. Privitul vaselor care intra si ies din port reprezinta capacitatea noastra de a intelege si percepe succesiunea evenimentelor din viata precum si faptul ca totul se afla in continua miscare si transformare. Nimic nu este static si pentru intotdeauna. A vedea de unde vin si unde se duc intamplarile din viata ta te pot ajuta sa intelegi ca lucrurile evolueaza in timp si ca ai nevoie de acest timp pentru a capata o intelegere mai profunda a intregii situatii.

Cum Saturn este in Balanta cel mai probabil domeniul in care noi putem evalua gresit este cel relational. Poate fi vorba de o relatie sentimentala sau de una parteneriala sau profesionala. Dar atentie: a evalua gresit nu inseamna neaparat ca te inseli in ceea ce simti! Inseamna ca nu ai imaginea completa si judeci plecand de la un minim de informatii. Iar mintea, asa cum mai mai spus, inventeaza acolo unde informatia lipseste!

In acelasi timp intre Saturn si Luna Noua mai exista o relatie directa: se afla intr-un aspect de inconjunctie (150 de grade). Este un aspect care indica nevoia unei corectii, unei ajustari. Este posibil ca multi dintre noi sa simtim nevoia ca in urmatoarele 2 saptamani sa trecem printr-un proces de reevaluare a unor lucruri din viata noastra. Este foarte posibil ca ceea ce credeam pana acum sa nu se mai valideze si sa realizam ca am avut o serie de asteptari care nu s-au implinit. Ele nu s-au implinit pentru ca nu am capacitatea de a vedea imaginea in ansamblu. Pot apare evenimente care initial sa produca un puternic sentiment de dezamagire iar pentru o scurta perioada sa traim un sentiment de deconectare de la lumea reala. Ca si cum am trai in doua lumi paralele: una a realitatii exterioare si un a realitatii interioare. Trebuie sa avem rabdare cu noi si sa cautam sa ne schimbam realitatea interioara astfel incat sa conlucreze cu cea exterioara.

Un alt caz particular al acestei Luni Noi este faptul ca Luna-Soare se afla la mijlocul distantei dintre Mercur si Marte (ambele in Pesti)  si la mijlocul distantei dintre Uranus si Neptun. Practic Luna Noua capteaza majoritatea energiilor din acel moment si creeaza astfel posibilitati infinite de dezvoltare.

Relatia Lunii Noi cu Mercur si Marte genereaza un puternic impuls de a crea si de a visa. Iar prin visare nu ma refer la fantasme sau proiectii ci la  a visa incotro ai vrea sa se duce viata ta. Mercur reprezinta gandirea iar Marte vointa. Energia lor este captata in intregime de Luna Noua. Folosita pozitiv perioada urmatoarelor 2 saptamani poate fi un in care noi sa ne reevaluam pozitia actuala si sa proiectam intentii legate de evolutia noastra. Aceasta perioada este una foate buna pentru a ne dori experiente dar fara a cauta sa vedem exact cum le putem trai si obtine.

Acum este momentul manifestarii intentiei…. ‘Eu imi doresc sa faca acel lucru / sa traiesc o anumita experienta/ sa experimentez o anumita senzatie’. Si cel mai important lucru ‘las universul sa aranjeze lucrurile de asa natura astfel incat sa-mi fie bine’.  Acum este momentul sa spuneti ce vreti de la viata si incotro vreti sa va dezvoltati. Dar nu incercati sa conditionati. Cautati sa va doriti experiente, sentimente, trairi , senzatii si nu lucruri exacte. Poate tu te visezi ca vrei sa conduci un o masina de curse. Poti conditiona aceasta dorinta la a conduce un Ferrari si pe un anumit circuit. Dar poate universului ii trebuie vreo 30 de ani sa aranjeze lucrurile sa conduci un Ferrari pe acel circuit. Daca tu iti doresti sa traiestisenzatia de a conduce o masina de curse atunci lucrurile se pot intampla mult mai repede.

Acelasi principiu se aplica la toate dorintele noastre. Cu totii vrem sa fim fericiti. Dar de multe ori nu stim care sunt lucrurile care ne fac cu adevarat fericiti. Si din cei 16-17 ani cat ii petreci la scoala nimeni nu te invata cum sa-ti dai seama de ce ai nevoie pentru a fi fericit. De cele mai multe ori avem impresia ca acel lucru ne va face fericiti. Si cand obtinem acel lucru ne dam seama ca nu ne-a facut mai fericiti. Cautati sa mergeti la esenta dorintei voastre si depasiti pragul primei impresii sau primului lucru care va vine in minte.

Toate aceasta energie este mult amplificata de aspectul dintre Jupiter si Pluto (cuadratura) si care indica nevoia de a lua o decizie si de a face o schimbare radicala , profunda. Putem si fortati sa luam o astfel de decizie sau poate veni din interiorul nostru. Dar aceasta combinatie este una foarte puternica , chiar exploziva. Iar ce e interesant este ca asteroidul Ceres se afla la punctul median dintre Jupiter si Pluto: multa ingrijorare legata de cum pot evolua lucrurile atat la nivel global cat si particular! Exista o anumita teama si retinere de a face unele schimbari sau de a ne asuma anumite proiecte ce tin de viata personala. Ceea ce simtim poate fi atat de puternic si radical incat poate induce si un sentiment de teama ca daca vom face ceea ce ne dorim multi vor avea de suferit. Dar trebuie sa cautam sa privim lucrurile de la un alt nivel: este foarte posibil ca acele persoane pe care noi credem ca le putem rani au nevoie de acest impuls pentru a face la randul lor unele schimbari. Nu uitati ca noi pentru ceilalti suntem un instrument al Destinului. Pentru tine poate o anumite actiune nu are o importanta. Dar pentru celalalt are. Si atunci este foarte probabil ca tu sa fi actionat nu la un impuls propriu si personal ci doar pentru ca trebuia sa faci acel lucru pt aceea persoana.

Combinatia Luna Neagra – Uranus amplifica aceasta teama de nou. Parca ne-ar fi frica sa fim liberi. Infinitele posibilitati spre care putem tinde si care ne pot face fericiti ne sperie. Iar frica este de fapt teama de necunoscut. Mai bun e raul pe care-l cunoastem decat binele pe care nu-l cunoastem 🙂

Acum sa vedem care sunt influentele pentru fiecare in parte plecand de la semnul Ascendentului la nastere

Horoscop ascendent Berbec
Aceasta perioada este una de curatenie si eliminare din viata dvs a lucrurilor care nu va mai sunt necesare sau benefice. Luna Plina si Jupiter in pesti induc o nevoie de actiune corelata cu o mare doza de intuitie si idealism. De aceea in primul rand trebuie sa aveti rabdare si sa nu fortati lucrurile. Planul relational este cel in care veti cauta sa clarificati lucrurile. Poate apare un sentiment de abandon sau renuntare. Poate ca e momentul sa cautati sa aflati ce va doriti de fapt si sa va directionati eforturile in aceea directie. Favorabil relatiilor cu strainatatea , studiilor si calatoriile. Risc de excese.

Horoscop ascendent Taur
O perioada foarte buna pentru a incepe lucruri noi. Ceea ce initial parea ca un blocaj in plan profesional acum se poate transforma intr-o oportunitate de a creste si dezvolta. Cautati sa nu va mai blocati in ceea ce nu puteti face sau in ceeea ce va impiedica sa faceti ceea ce doriti. Cautati sa vedeti care sunt alternativele chiar daca aveti impresia ca ele va departeaza de ce va doriti. Pot apare schimbari bruste de situatie atat in plan profesional cat si sentimental. Daca sunteti in cautarea unui partener acum este momentul oportun sa socializati si sa va expuneti.

Horoscop ascendent Gemeni
Pentru cei cu ascendentul in Gemeni urmeaza o perioada foarte activa si pozitiva dpdv profesional. Este momentul sa lansati noi proiecte si sa va preocupati de propria imagine. Pot apare oportunitati de a creste sau de  a va face mai cunoscut(a). Folositi pozitiv aceste experiente si evitati in a va supraincarca. Exista riscul de a spune DA la prea multe lucruri care apar in viata dvs si sa ajungeti sa nu mai faceti fata. Este bine sa analizati fiecare propunere si sa vedeti daca se incadreaza in planurile dvs. Daca nu mai bine o puneti deoparte sau amanati – chiar daca suna foarte bine.

Horoscop ascendent Rac
Aceasta perioada este una propice calatoriile, studiilor precum si relatiilor cu strainatatea. Astfel pot apare oportunitati de a invata ceva nou , de a calatori mai mult decat de obicei sau stabiliti contacte foarte bune cu persoane din afara tarii. In plan personal este o perioada in care va schimbati modul de gandire si filosofia de viata si puteti intelege mai bine anumite situatii sau relatii de familie. Veti capata o noua perspectiva a intregii dvs situatii si veti avea ocazia de a descoperi oportunitati de a creste si dezvolta. Perioada favorabila pentru rezolva eventuale aspecte juridica – procese.

Horoscop ascendent Leu
Cei care la nastere au ascendentul in semnul Leului trebui sa fie atenti pentru ca in aceasta perioada pot pierde energie mult mai usor. Prin energie ma refer atat la cea fizica cat si materiala : bani si bunuri. Dar aceste pierderi pot veni din excese sau o lipsa de atentie. Folosita pozitiv aceasta perioada este una care va ajuta sa rezolvati anumite probleme de natura financiara sau va permite sa realizati anumite investitii si achizitii. Risc mai crescut de accidente si loviri.

Horoscop ascendent Fecioara
Perioada foarte activ in plan relational, atat sentimental cat si profesional. Pentru cei care sunt in cautarea unui partener acum poate fi un moment prielnic. Din punct de vedere profesional este o perioada de crestere si noi oportunitati pot apare. Dar trebuie putina atentie pentru ca inca sunteti intr-o perioada in care gestiunea resurselor este importanta: bani, timp si energie fizica. De evitat extremele si suprasolicitarile.

Horoscop ascendent Balanta
O perioada foarte activa la locul de munca si in care volumul de munca sa creasca. Poate fi si un moment in care anumite schimbari de natura organizatorica sa aiba loc. Oricum este bine sa fiti atenti pentru ca aveti tendinta de a face din tantar armasar si deveniti prea agitati si nervosi. Daca va pastrati calmul atunci puteti avea un randament foarte mare si care va va permite sa rezolvati multe din lucrurile care se tot aduna. Atentie si la sanatate pentru ca stresul poate declansa anumite probleme sau poate induce o stare de oboseala.

Horoscop ascendent Scorpion
Perioada foarte activa din punct de vedere sentimental. Poate fi momentul in care sa stabiliti o noua relatie si sa va indragostiti. Mare atentie pentru cei care sunt deja intr-o relatie pentru ca pot ajunge sa complice lucrurile foarte mult. Este o perioada in care focusul este pus pe propriile nevoie si dorinte. Apare o mare doza de orgoliu care ar trebui folosita pozitiv in a face ceva concret. Perioda dinamica si la locul de munca unde lucrurile se pot lega intr-un mod care va poate surprinde.

Horoscop ascendent Sagetator
Relatiile de familie si activitatile legate de casa/imobiliare sunt domeniile active in aceasta perioada la dvs. Poate fi o perioada in care elemente noi sa apara in relatiile de familie. Daca va ganditi la investitii legate de casa sau bunuri proprietati acum este o perioada buna pentru a incepe sa lucrati la ele. Poate fi o perioada de a incepe o serie de renovari sau achizitii mai importante. La nivel personal este o perioada de cultivare a incredere in propria persoana si relationare mai profunda cu cei apropiati. Poate exista si o deplasare sau o calatorie mai lunga.

Horoscop ascendent Capricorn
Perioada foarte dinamica pentru cei cu ascendentul in Capricorn. Pot apare la orizont o serie de deplasari si calatorii dar si oportunitati pentru a sustine interviuri, discutii, negocieri. Si toate sunt de bun augur pentru ca va pot deschide noi usi si va pot ajuta in a creste profesional. Sentimental este o perioada in care sa cunoasteti noi persoane interesante si care sa va faca sa zambiti. Cu siguranta noi prieteni vor apare in viata dvs. Perioada buna pentru a semna documente si incheia contracte.

Horoscop ascendent Varsator
Luna Noua activeaza sectorul financiar si face din aceasta perioada una care va poate aduce un plus la bani. Dar trebuie sa aveti grija pe cei ii cheltuiti pentru ca daca nu sunteti atenti puteti pierde usor ceea ce castigati. Perioada buna pentru calatorii si negocieri, semnari contracte. Poate exista un sentiment accentuat de lene si trandaveala in care cautarea confortului sa fie mai importanta decat a face ceva productiv. Atentie si la sanatate si la regimul alimentar. Daca nu sunteti atent(a) puteti lua usor in greutate.

Horoscop ascendent Pesti
Cei cu ascendentul in Pesti vor primi toata aceasta energie a Lunii Noi in mod direct. Astfel se va amplifica o nevoie de a actiona acum si aici precum si dorinta de a incepe ceva nou. Este bine sa incepeti sa initiati noi proiecte dar mare atentie la tendinta de idealizare si generare asteptari. Ganditi-va de 2 ori inainte de a face ceva. Atentie la partea financiara pentru ca va poate lua valul si sa cheltuiti mai mult decat ati dori sau v-ati putea permite. Este o perioada important si din punct de vedere relational. Mai ales acele relatii care simtiti ca nu mai merg. Acum poate fi un moment in care sa aveti curajul de a lua o decizie.

O saptamana  excelenta,
Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts