5 lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre Ascendent

Foarte multa lume a auzit despre Ascendent si probabil ca multi dintre noi au aflat in ce zodie se afla el pozitionat. Exista 3 lucruri importante pe care trebuie sa le stii despre Ascendent si modul in care el te descrie pe tine:

1. Ascendentul indica personalitatea ta exterioara ca rezultat al educatiei, societatii si a influentei parintilor/familiei. Aceasta personalitate exterioara indicata de AS este rezultatul nostru la toate aceste influente externe, este modul in care noi am raspuns acestor provocari si modul in care ne-am adaptat comportamentul la noile cerinte.

2. Ascendentul reprezinta legatura ta cu mediul exterior. Tu percepi lumea inconjuratoare prin intermediul semnului zodiacal in care se afla Ascendentul. Atunci cand te afli intr-un mediu strain sau cunosti pe cineva nou toate reactiile tale imediate vor fi reprezentate de Ascendent. De abia in a doua faza, de acomodare, incep sa reactionezi tinand cont de celelalte laturi ale personalitatii tale. De asemenea atunci cand faci cunostiinta cu cineva primul lucru pe care il observi ‘inconstient’ este vibratia Ascendentului. De aceea prima impresie poate fi total diferita de cum este aceea persoana cu adevarat.

3. Dupa 30 de ani Ascendentul nu devine mai important. Exista aceasta ‘credinta’ ca dupa 30 de ani acesta devine mai important decat zodia ta (adica semnul in care se afla Soarele). Acest lucru nu este adevarat. Ce se intampla cu adevarat este ca pana in 30 de ani are loc un proces de maturizare in care noi ne dezvoltam pe deplin personalitatea – adica ajungem la un echilibru intre personalitatea noastre fundamentala (modul in care suntem noi, esenta noastra) si personalitatea exterioara (ceea ce vine din afara). Dupa 30 de ani noi cel mai adesea adoptam noi moduri de a actiona sau de a ne manifesta. Depinde de noi care din caracteristicile si trasaturile semnului solar sau al Ascendentului le vom folosi.

4. Ascendentul se calculeaza in functie de ora si locul nasterii. De aceea este foarte important sa cunoastem cat mai exact ora de nastere. O variatie de 10 minute poate schimba semnul zodiacal in care se afla Ascendentul.

5. Ascendentul este si un indicator al starii de sanatate generale. Semnul zodiacal in care se afla pozitionat Ascendentul indica organele sau zonele sensibile ale organismului nostru. Acest lucru se intampla deoarece Ascendentul semnifica influenta externa asupra noastra. Intre corpul nostru fizic si cel energetic exista o stransa corelare si orice problema de natura medicala apare intai in corpul subtil si pe urma in cel fizic.

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts