21-25 Iulie 2008 – Atentie la parteneriate si semnari de contracte

Saptamana 21-25 Iulie 2008  va fi una destul de agitata in ceea ce priveste parteneriatele si asocierile.  Prin parteneriat inteleg orice intelegere intre doua sau mai multe parti si care are o anumita valoare juridica. Includ aici si casatoria dar si un simplu contract de prestari servicii.

Principalul aspect care va dinamiza acest sector este reprezentat de cuadratura (unghi de 90 de grade) intre Marte in Fecioara si Junona (Juno) in Sagetator. Acest aspect dificil este completat de pozitia lui Mercur (contractele) in Rac si formand un aspect de 45 de grade cu Marte.

In traducere aceste influente fac ca orice forma de negociere sa devina mult mai dificila. Se va accentua tendinta defensiva in ambele tabere si nu ar trebui sa ne surprinda anumite reactii pe care le pot avea partenerii nostrii. Sfatul meu este evita sa purtati negocieri sau discutii importante indiferent de natura lor: atat profesionale cat si personale.  Lucrurile pot escalada foarte usor iar conflictele vor fi  la ele acasa.

Aceasta combinatie planetara amplifica foarte mult si violenta verbala. Atentie la acest aspect si incercati sa va pastrati calmul. Chiar daca sunteti atacati sau sunteti victima unui astfel de atac este mai bine sa va retrageti si sa nu raspundeti. Cum spuneam lucrurile pot iesi foarte urat.

De asemenea nu ar trebui sa va surprinda daca anumite intelegeri sau negocieri vor pica si nu se vor materializa. De asemenea contracte mai vechi se pot stinge acum.

Influenta pozitiva este legata de faptul ca acum este momentul de a face curatenia in propria ograda. Daca sunteti implicata intr-o asociere sau parteneriat si nu va mai convine acum puteti gasi calea de a o inchide.

Punctul maxim al acestei perioade va fi sfarsitul de saptmana : 25-26 Iulie. Atunci se va produce cuadratura exacta Marte-Junona. Dintre cei mai afectati as enumera persoanele care sunt nascute sau au planete in urmatoarele zodii: Fecioara,  Sagetator, Pesti si Gemeni.

O saptamana usoara si fara incidente!

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts