Horoscop 22-28 Octombrie 2012 : Dispute si lupte cu spioni

Aceasta saptamana este dominata de opozitia dintre Marte in Sagetator si Jupiter in Gemeni. Acest aspect genereaza o energie extrem de dinamica si care va pune multe lucruri in miscare. Ca tendinta generala se remarca o nevoie de mai mare viteza de reactie si precipitare a lucrurilor. Ca si efecte putem observa o escaladare a conflictelor – mai ales cele care au la baza o confruntare la nivel ideologic de genul  ‘eu cred ca…’ , o amplificare a problemelor de natura juridica dar si o crestere a evenimentelor explozive (de orice natura).

Lucrurile se pot amplifica foarte repede si de aceea e bine sa pastram o bruma de autocontrol in tot ceea ce facem saptamana aceasta. Dar acest aspect poate ajuta si rezolvarea unor dispute mai vechi sau clarificarea unor aspecte de natura legala. Analizand mai la profunzime acest aspect observam urmatoarele: Jupiter in Gemeni este la polul opus fata de Sagetator, semnul pe care il gestioneaza. Marte in Sagetator este puternic dar nu poate fi controlat de catre Jupiter. In traducere: e ca si cum tu (Jupiter) ai pe cineva mai agitat la tine acasa (Marte) si care stii ca-ti poate sparge toate bibelourile. Problema este ca tu esti in deplasare si nu ai ce sa faci. Astfel, in aceasta saptamana vom putea trai senzatia ca cineva intra pe teritoriul nostru (casa, birou, plan afectiv , emotional etc) si noi nu putem face nimic. Si poate fi cineva care vrea sa te ajute cu forta. Nu e neaparat rau intentionat dar te ajuta cum vrea si stie el, nu cum ai vrea tu.

In acelasi timp , trebuie sa fim atenti pentru ca noi putem actiona ca musafirul nepoftit si ne putem trezi ca vrem sa ajutam pe cineva care nu ne-a cerut sprijinul. Partea interesanta este ca Jupiter nu sta degeaba. El isi cauta aliati. Si il gaseste pe Mercur in Scorpion. Juptier in Gemeni se afla acasa la Mercur. Iar Mercur se afla acasa la Marte. Si asa Jupiter vine si zice: Gicule (Mercur) , eu sunt la tine acasa iar tu la Marte acasa. Vorbeste te rog cu nebunul ala si spune-i sa fie cuminte. Daca sparge ceva iti sparg si eu tie in casa. Si uite asa Jupiter apeleaza la o terta persoana pentru a se asigura ca lucrurile merg bine.

Dar Mercur in Scorpion nu il vede pe Marte in Sagetator – ei doar vb la telefon. In traducere: daca in viata noastra intervine cineva mai brutal (Marte) atunci vom gasi un aliat care ne poate ajuta. In principiu va fi o persoana cu care nu am mai vb de mult, cineva din trecutul nostru. La fel , daca noi ne bagam unde nu ne fierbe oala putem primi un telefon de la cineva – posibil sa nu-l cunoastem – si care sa ne indice ca suntem pe un teritoriu strain si ca ar fi bine sa ne purtam civilizat. 

Frumoasa saptamana si va fi distractiv sa urmarim aceasta telenovela in viata noastra!

Zi faina,
Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts