Horoscop Luna Plină Săgetător- 17 Iunie 2019

luna-plina-iunie-2019

Lună Plină Săgetător - 17 Iunie 2019

Luni, 17 Iunie 2019, la ora 11:32am vom avea parte de un moment de Lună Plină în semnul Săgetătorului – gradul 25:53

Această Lună Plină are loc în contextul celei de a doua cuadraturi dintre Jupiter și Neptun, cuadratură ce reprezintă lait motivul acestui an. Opoziția dintre Lună și Soare vine să pună în lumină, să scoată la suprafață niște chestiuni profunde care privesc necesiatea reformulării noțiunilor de adevăr, credință, dreptate și chiar modul cum ne raportăm la viitor. Fiind vorba de o cuadratură descrescătoare, similară ultimului pătrar al ciclului lunar, totul se axează în primul rând pe eliberare, pe ajustare și pregătire pentru un nou ciclu evolutiv. Si, ca orice aspect tensionat, pune în lumină impasul în care ne putem regăsi între a merge înainte cu niște adevăruri care nu par să mai funcționeze sau în care nu ne identificăm și a alege speranța, credința că putem să ne găsim propriul adevăr, propriul sens al vietii noastre. Mai multe detalii legate de aceste aspect dintre Jupiter și Neptun puteți urmări în video-ul următor Anul 2019 din perspectivă astrologică – cuadratura Jupiter-Neptun

Pe tot parcursul acestui an, dacă am fost atenți, s-au putut observa excese de optimism, soluții mult prea roz, verdicte și tendințe dogmatice legate de un adevăr, oricare ar fi acesta, de cum este bine sau corect – toate manifestări pur jupiteriene. În paralel, Neptun aflat și el acasă în semnul Peștilor poate da ocazia manifestării plenare a tot ce se încadrează în fenomenul de „parapsihopupu”. Falși profeți, credințe și soluții minune de mântuire, evoluție spirituală, ascensiune, inițieri și tot ce mai vrei. Atâția învățați, guru, sfinți, asceți ce s-au chinuit o viață întreagă în van și care au sfârșit tot ca simpli muritori, fără a ieși din schema aceasta ar fi la propriu invidioși pe acest potențial al vremurilor curente..Aștepți o Lună Plină, o eclipsă, o aliniere planetară, un portal energetic, faci un ritual și gata, ai avansat enorm, esti salvat, ai ars karma, ți-ai depășit harta!

Mai în glumă, mai în serios, semnele implicate în acest moment de Lună Plină – Gemenii și Săgetătorul au câte ceva în comun cu păcălelile și cu exagerarea. Avem acum la distanță de o tastare acces la informație mai multă decât poate procesa creierașul nostru, putem accesa instant ritualuri, articole de mindfullness, cursuri de o zi sau doua, e o puzderie de coach care ne pot îndruma pe calea potrivită. Nu mai insist…Dar întrebările care cu adevărat dor sunt  cele de genul: cu ce mă ajută toată această avalanșă informațională, mă ajută cu adevărat sau doar îmi ține mintea, atenția ocupată? După atâtea cursuri, inițieri, terapii, regresii, constelații, viața mea are acum cu adevărat sens? Îmi văd eu clar rostul în această existență și aceasta mă împlinește? Sau, copilul tău este cu adevărat fericit pentru zecile de diplome de participare la câte și mai câte activități, toate etalate pe rețelele sociale sau ar fi preferat să stai mai mult fizic alături de el și să-i asculți păsurile, dorințele, să râdeți și să plângeți împreună? Dar pe tine, ca părinte, ce te-ar împlini mai mult în relația cu propriul copil, ce zice lumea că e bine pentru viitorul lui sau ceea ce simți?

Info: Vrei să înveți astrologie? Cursul de începători este disponibil online. Învață în ritmul și din confortul căminului tău. Click aici pentru detalii 

Pe o asemenea conjunctură astrală riscul este mare de a fi dezamăgit, de a te rătăci, de a pierde și bruma de încredere sau chiar de bani investiți în aceste soluții salvatoare venite din exterior nostru, frecvent artificiale sau forțate. Putem fi bulversați de incertitudini, duși cu preșul de unii sau de alții, acaparați pe nesimțite de soluții aparent de succes dar care poate nu ni se potrivesc, de a claca înainte de a căuta unde trebuie soluția sau abordarea potrivită.

Ceea ce cred eu ca vrea sa scoată în evidență această Lună Plină este un alt fel de abordare referitor la această fugă cotidiană, constantă și neobosită dupa fericire, dupa senzația de realizare și de sens. Puneți-vă întrebarea dacă nu cumva am ajuns prizonierii unui stil de viață din care dacă ne oprim puțin și ne ascultăm inima, vedem adevărul crud că acesta nu are de-a face nici cu fericirea, nici cu împlinirea sufletească, nici cu liniștea interioară. Ba uneori, angoasa se poate mări prin disperarea că nu am făcut suficient, că nu am aflat acea traumă inițială, că totul este în van.

Ni se prezintă o multitudine de așa-zise adevăruri, de soluții salvatoare, dar ele privesc „adevăruri” generale, nu personale. Și, pe care să le alegi mai repede căci sunt atîtea disponibile, care reprezintă biletul nostru câștigător?Conștientizarea că suntem unici, că nu ne putem încadra mereu în norme, în generalități, în adevăruri general valabile și soluții de turmă este primul pas. Apoi este proba de credință că putem să lucrăm cu noi înșine, să ne găsim propriul sens al vieții noastre, propriile motivații, fără verdicte, fără validări exterioare.

Este poate pentru fiecare o perioadă ca o probă de încredere, de credință, dar nu oarbă, nu habotnică. Este o probă de a fi în adevăr cu propria ființă, de a avea încredere că există pentru fiecare un rost, o chemare, un înger păzitor. Experiențele vieții și evoluția spirituală nu pot fi forțate, trebuie doar să avem încredere că ele vor fi parcurse toate în ritmul și la timpul lor.

Vă sfătuiesc să vă dați timp să triați grâul de neghină, să nu căutați soluții instante și oameni salvatori. Mai bine, țineți cont de mesajul planetelor Mercur și Marte din Rac, aflate lângă Nodul Nord – faceți ceva, acționați în sensul propriului echilibru, confort emoțional, valorilor personale, pe care numai voi înșivă le cunoașteți cu adevărat care sunt. Vorbiți despre ceea ce vă doare și despre ce aveți nevoie ca să vă simtiți în largul vostru. Aveți curajul și credința să luptați pentru valori personale, nu generale, nu de ordin social.  Pluto care se opune din semnul Capricornului plantelor din Rac vrea să vă țină în continuare prinși și ocupați în sistem, de aceea nu pare ușor a face acum alegeri prea radicale.

Este adevărat că setea de cunoaștere este mare. Dar puneți întrebări, aflați ce se poate afla ca să vă faceți o părere avizată, ca să vedeți ce vi se potrivește, ce este pentru voi și ce nu, lăsați în urmă fără regrete. Și, nu vă panicați dacă nu puteți ști totul. Aveți încredere în voi și curaj ca să faceți primii pași, chiar dacă nu știți exact de urmează. Imporant este să nu vă abateți de la propriul adevăr!

Fiind implicate in mod direct planete de generație, precum Jupiter, Neptun, Pluto dar si Nodurile Lunare, mesajul acestei lunații ne vizează pe toți, însă cei cu planete personale sau alte elemente din hartă la gradele 23-26 pe semnele mutabile Gemeni, Săgetător, Pești, Fecioară sunt cei principal vizați.

Dacă doriți mai multe detalii legate de influența acestei configurații la nivel personal puteți apela la serviciile de consiliere astrologică oferite de Ascella. 

Ana Ozsvath

Total
0
Shares
Related Posts