Horoscop 7-30 Septembrie 2009: Mercur retrograd

Mercur retrograd septembrie 2009

In perioada 7-30 Septembrie 2009 Mercur va intra in mers retrograd – aparent inapoi – si asa cum ne-am obisnuit pana acum amplifica starile de confuzie si aduce dificultati de comunicare si exprimare. Despre miscarea retrograda si Mercur am mai scris si cu alte ocazii si nu voi insista asupra acestui subiect – detalii gasiti aici http://www.ascella.ro/tags/mercur-retrograd

In general Mercur retrograd nu este o perioada buna pentru semnari de contracte si initiat noi proiecte. Este o perioada in care trebuie sa revizuim anumite planuri si idei si sa fim atenti la modul in care comunicam cu cei din jur. Multe neintelegeri si dificultati de comunicari vor apare si e important sa incercam sa fim cat mai atenti la ceea ce vrem sa spunem.

In luna Septembrie 2009 miscarea lui Mercur este una interesanta pentru ca va trece din semnul Balantei in cel la Fecioarei. Orice miscare retrograda este de fapt a 2-a etapa dintr-un ciclu de 3 faze si in care anumite lucruri sau actiuni realizare in prima etapa se vor revizui. Mercur revenind in semnul Fecioarei si reintalnindu-se cu Saturn indica faptul ca in perioada urmatoare vom asista la o serie de probleme si dificultati de ordin administrativ si organizatoric. Daca ne referim la Romania cu siguranta ca vor apare probleme in ceea ce priveste relatia guvern-sindicate – risc de greve. La nivel personal influentele sunt si ele destul de puternice si vor viza campul muncii si sanatatea.

Haideti sa vedem care vor fi domeniile de activitate care vor fi influentate de acest Mercur retrograd pentru fiecare persoana in parte dupa semnul zodiacal al Ascendentului. entru cei care nu-si cunosc Ascendentul il pot afla de aici accesand pagina http://www.ascella.ro/horoscop/ascendent  – trebuie sa ai cont pe Ascella si sa fi inregistrat.

Ascendent in Berbec

Anumite probleme la locul de munca pot apare. Este posibil ca anumite schimbari organizatorice sa aiba loc. Atentie si la relatiile cu colegii si subalternii pentru ca pot apare situate conflictuale sau mari confuzii. Sanatatea este un alt sector in care trebuie sa fiti atenti. Luna Septembrie va aduce un stres suplimetar si o stare de agitatie mentala.

Ascendent in Taur

Pentru cei cu Ascendentul in Taur planul sentimental este cel influentat si pot apare multe neintelegeri si dispute. E posibil ca sentimentul de insatisfactie vis-a-vis de relatia actuala (sau lipsa ei) sa creasca in intensitate. Este momentul sa cautati solutii concrete si sa controlati impulsul de a va certa. Atentie si la relatiile cu copii pentru ca si ele sunt destul de dificile in aceasta perioada.

Ascendent in Gemeni

Atentie la tot ce tine de casa si familie. Este posibil sa apara intarzieri si amanari in ceea ce priveste anumite tranzactii imobiliare pe care doriti sa le faceti sau activitati de natura domestica si ce tin de camin. De asemenea este posibil ca anumite obiecte in casa sa se strice. De asemenea atentie si la relatiile cu familia. Anumite probleme mai vechi si care credeati ca s-au rezolvat pot reapare.

Ascendent in Rac

Luna Septembrie nu este o perioada buna pentru calatorii si semnari de documente. Pot apare tot felul de situatii care sa va distraga atentia si sa va creeze probleme organizatorice. De asemenea pot apare amanari in ceea ce priveste interviurile si negocierile pe care le purtati. Si fiti atenti ce scrieti….recititi pentru ca pot apare greseli destul de mari.

Ascendent in Leu

Planul financiar este cel mai afectat in aceasta perioada. Este bine sa evitati sa va cumparati lucruri sau bunuri de lunga folosinta in aceasta perioada – in special aparatura electronica. De asemenea pot apare cheltuieli administrative sau datorate defectarii unor lucruri in casa. Daca asteptati niste banii trebuie sa fiti atent(a) pentru ca pot intarzia.

Ascendent in Fecioara

Sunteti intr-o perioada de maxima confuzie iar dificultatile de comunicare sunt destul de agasante. Acest lucru va poate aduce probleme in relatiile cu cei din jur – partener dar si in plan profesional. E posibil ca o anumita intelegere pe care ati facut-o cu cineva in ultimele 2 luni sa se amane sau chiar sa pice.

Ascendent in Balanta

Lucruri ciudate se pot intampla in perioada aceasta. De la intalniri cu persoane pe care nu le-ati mai vazut de foarte mult timp pana la re-aparitia unor probleme mai vechi de sanatate. Din punct de vedere mental exista foate multa agitatie si dificultate in a stabili exact ce va supara. Este bine sa aveti rabdare pentru ca in final lucrurile se vor rezolva

Ascendent in Scorpion

Este indicat ca in aceasta perioada sa nu incepeti noi proiecte si sa va concentrati atentia spre a revizui pe cel de acum. Anumite probleme pot apare si in sentimental. E posibil ca partenerul/partenera sa se razgandeasca cu privire la anumite intelegeri pe care le aveati sau chiar asupra relatiei daca aceata nu e foarte solida. Atentie si la aparatura electronica si IT: risc de defectiuni.

Ascendent in Sagetator

Planul profesional este ce greu incercat acum. Anumite schimbari pot apare in ceea ce priveste statutul social si pozitia pe care o ocupati in prezent. Se mai pot manifesta si intarzieri legate de anumite decizii care ar trebui luate de catre conducere. Pentru o femeie casatorita pot apare situatii conflictuale in relatia cu sotul.

Ascendent in Capricorn

Nu e un moment foarte bun pentru calatorii lungi. Zborurile anulate sau intarzierile vor fi la ele acasa in aceasta perioada. De asemenea atentie si la studii – s-ar putea sa ajungeti sa credeti ca ceea ce faceti e pierdere de timp si ca nu e ceea ce doriti. Dar mai aveti rabdare pana in Octombrie cand lucrurile se vor clarifica.

Ascendent in Varsator

Atentie la condus! Exista un risc crescut de accidente si pierderi materiale. De asemenea evitati sa semnati contracte sau intelegeri care au o componenta financiara. Si nu dati bani cu imprumut. Ceea ce e recomandat in aceasta perioada este sa va revizuiti putin bugetul si sa incercati sa mai controlati cheltuielile.

Ascendent in Pesti

Cu Mercur in sectorul parteneriatelor este indicat sa evitati in a semna noi contracte. De asemenea este posibil ca anumite persoane cu care ati avut o intelegere sa se razgandeasca. Comunicarea cu partenerul/partenera este la cote minime si e bine sa evitati sa dati frau unor impulsuri nu tocmai pozitive.

Scopul acestei analize este de a va indica zonele si sectoarele din viata dvs unde trebuie sa fiti mai atenti. Pentru o analiza completa a situatiei dvs va recomand serviciul de Consiliere astrologice in Bucuresti sau Consiliere pe Yahoo Messanger.

Toate cele bune,

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts