Horoscop 19 Aprilie – 2 Iunie 2015: Venus în afara limitelor normale

În data de 19 Aprilie 2015, Venus a depășit gradul 23:28 al benzii zodiacale și până la începutul lui Iunie se va afla ”în afara limitelor” sau OOB – Out of Bounds.

Acest lucru se traduce prin faptul că planeta Venus nu va mai respecta regulile și tiparele prestabilite. Influența ei va fi diferită de ceea ce cunoaștem în mod normal.

Venus semnifică iubirea, relațiile afective, banii, confortul, nevoia de siguranță materială. Prin urmare, în toată această perioadă tot ce ține de planul afectiv și financiar nu va mai respecta nici o regulă cunoscută. Iubiri și relații pot porni din senin, alte relații se pot rupe brusc și fără o explicație logică. Putem avea momente de ”Aha” în care să ne dăm seama ca ceea ce facem acum nu prea are legătua cu dorințele noastre. Și financiar pot avea loc schmbări bruște.

Este o etapă în care Universul ia o pauză de la propriile reguli și dă voie unor energii să se manifeste în mod spontan și brusc. În cazul nostru, energia venusiană este eliberată de rigorile și legile percepției umane și este liberă să se manifeste cât mai aproape de esența sa.

Din acest motiv, ne putem aștepta ca în această perioadă să avem parte de experiențe noi și care nu se incadrează în ceea ce considerăm noi că ar fi normal. Lucrurile vor fi diferite la fiecare persoană în parte, în funcție de harta sa natală și momentul evolutiv în care se află.

În această etapă, Venus va parcurge distanța de la 12 grade Gemeni până la 27 Rac. Prin urmare, cei născuți în a doua parte a Gemenilor și cei în semnul Racului vor resimți mult mai puternic aceste influnțe. Automat, cei cu planete sau alte elemente în intervalul 12 Gemeni – 27 Rac vor fi beneficiarii acestei influențe.

Atitudinea noastră în această perioadă este de a ne deschide catre nou, către schimbare și să nu ne cramponăm sau speriem că lucrurile nu mai funcționează așa cum știam. Cine acționează conștient cu această energie venusiană poate face o serie de schimbări importante în viata sa. Momentul de acum e ca un ”shortcut”- scurtătură pe care o putem lua pentru a ajunge într-un anumite punct.

Zi faina!

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts