Horoscop 10-29 Octombrie 2012: Perioada optima pentru rezolvarea aspecte practice ale vietii noastre

In tot acest interval Mercur in Scorpion si Venus in Fecioara vor merge pas la pas pastrand o distanta fixa de 60 de grade intre ele – aspect de sextil. Aceasta combinatie astrala este una foarte buna si care prezinta un potential de a face lucruri concrete. Ea ne va permite sa abordam anumite probleme din viata noastra la un mod mult mai hotarat si mai practic. Este o etapa in care putem sa rezolvam multe din lucrurile care sunt in asteptare si pe care le tot amanam de ceva vreme. Nu discutam aici de mari schimbari . Venus si Mercur favorizeaza activitatile de zi cu zi, de ordin administrativ si logistic.

Venus in Fecioara ne face sa privim lucrurile intr-o maniera mult mai precisa si ne ajuta sa gasim modalitati prin care sa facem ceea ce ne dorim. Ea confera si o atentie la detaliu si creste mult spiritul critic. Mercur in Scorpion confera o mai mare putere de concentrare. Atunci cand vom lucra ceva vom fi 100% acolo. In combinatie cele doua planete ne ajuta sa ne concentram pe aspectele materiale ale vietii si sa gasim solutii pentru a ne fi mai bine. Sunt favorizate activitatile ce tin de : curatenie (fizica sau non-fizica) , reorganizare, analiza, evaluare, investigatii medicale, lucrari administrative, redecorare, rapoarte financiare, restructurare cheltuieli etc. 

Reversul medaliei este ca cele doua planete aduc o atentie foarte mare asupra detaliilor si elementelor de amanunt si putem pierde din vedere ceea ce vrem sa facem. Sfatul meu ar fi ca tot timpul sa aveti foarte clar, eventual in scris, ceea ce vreti sa obtineti, obiectivul pe care vi l-ati stabilit. Uranus interactioneaza de la distanta cu cele 2 planete si ne poate deschide oportunitati la care nu visam. Facand ceea ce trebuie putem debloca anumite situatii chiar daca nu stim exact cum. Important este sa ne concentram pe fiecare pas pe care-l avem de facut si sa facem ce tine de noi. Restul va veni de la sine.

Zi faina!

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts