Anii importanti din viata noastra

Noi ne traim viata intr-un mod ciclic. Anii se succed unii dupa altii si cu fiecare noua perioada acumulam noi experiente si lectii importante. Dar cu totii am observat ca in viata noastra sau a celor din jur exista anumite momente , anumit ani in care au loc evenimente de o mai mare importanta. Reprezinta ani in care schimbari profunde apar in viata noastra si care raman in amintire indiferent daca au fost lucruri bune sau mai putin bune.

In astrologie exista mai multe metode si tehnici cu ajutorul carora poti determina anii importanti din viata unui om. In acest articol voi prezenta varianta ‘usoara’ a unei astfel de tehnici – ‘Progresia secundara’ a Soarelui. Nu am sa intru in detalii tehnice despre acest subiect ci va voi arata doar cum se determina.

In primul rand trebui sa stiti la ce zodie si la ce grad se afla Soarele in momentul nasterii. Pentru aceasta puteti folosi serviciul de calcul astrograma de pe acest site – necesita inregistrare (gratuita).
Pagina de calcul a astrogramei se afla aici http://www.ascella.ro/horoscop/elementeastrograma

Introduceti data, ora si locul nasterii si apasati ‘Calculeaza astrograma’. Rezultatul va fi o lista cu diferite informatii legate de astrograma dvs. similar cu imaginea de mai jos

Calcul astrograma

Din aceasta pagina ne intereseaza pozitia Soarelui (incercui in imaginea de mai sus).

In exemplul de mai sus avem Soarele in Balanta la 9 grade si 42 de minute (secundele 47 nu se iau in calcul). Pentru a determina primul an important este nevoie sa rotunjim numarul de grade astfel: daca numarul de minute este mai mare de 30 atunci adaugam 1 la nr de grade existent. Este si cazul nostru cu 42 de minute. Ceea ce inseamna ca vom folosi pentru Soare  10 grade in loc de 9 grade si 42 de minute.

Pasul urmator consta in calcularea diferentei dintre gradul Soarelui (10 in cazul nostru ) si 30. Obtinem astfel cifra 20.

Acest rezultat reprezinta un an important in viata noastra – varsta de 20 ani in cazul nostru. Pentru a obtine alti ani important adaugam la aceasta varsta inca 30. Obtinem astfel 50 de ani.Mai putem adauga inca 1 data si obtinem 80 de ani. 

Acesti ani pe care ii obtinem sunt ani in care viata noastra cunoaste o schimbare profunda. Este vorba de o schimbare de personalitate , de mod de a fi. Vom incepe sa percepam viata cu alti ochi si atitudinea noastra se schimba.

Anul care precede aceasta varsta (ma refer la an aniversar si nu calendaristic) este unul critic, de tranzitie si in care viata noastra atinge un punct critic si in care simtim nevoia de a schimba ceva. Se pot produce evenimente externe care sa declanseze schimbari interioare profunde.

In principiu fiecare persoana poate avea in jur de 3 astfel de ani importanti denumiti AN1, AN2 si AN3. De multe ori primul an important apare la o varsta frageda si in care evenimentele care au loc nu indica schimbari majore in viata noastra.

Ca sa concluzionam:
– AN1 este calculat ca diferenta dintre 30 si gradul la care se afla Soarele in momentul nasterii (rotunjit in plus daca nr de minute >30)
– AN2 este AN1+ 30 de ani
– AN3 este AN2 + 30 ani

Anii de tranzitie se calculeaza scazand 1 din AN1, AN2 sau AN3.

Calculul acestor ani este simplu dar ofera informatii foarte importante. De exemplu la mine AN1 – primul an important – a fost la varsta de 17 ani. A fost anul in care am inceput sa studiez astrologia.

La voi care este anul important si ce eveniment s-a produs? Daca primul an este < 15 ani urmatorul an (AN2) sa joace un rol mai important in viata dvs.

Toate cele bune,
Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts