Umor astrologic: Daca uscatorul de par ar fi…

uscatorul-de-par

Daca uscătorul de păr ar fi …

Berbec: Uscare instantă! Doar să ignori mirosul de păr ars… e de la vecini. Și să nu comentezi pentru că te vei trezi cu un cucui.

Taur: Ai primi și un masaj și ceva de mancare. Și dacă nu ai par mult nu ar porni. Nu merita pentru 3 fire, nu e rentabil să consumi curent doar pentru atât.

Gemeni: Trebuie să-l folosești când esti singur(a) în cameră. Altfel s-ar putea plictisi de părul tău și s-ar duce la cealaltă persoană. Iar dacă simți că alternează brusc aerul rece cu cel cald să nu te ingrijorezi. E normal.

Rac: Și-ar cere scuze din start pentru orice vătămare și prejudiciu pe care l-ar putea genera. Aerul nu ar fi nici prea rece, nici prea cald. Suficient cât să dureze mult prea mult întregul proces. Dar va fi afectuos cu tine.

Leu: Tu poti să ai părul de 2 cm ca el tot coamă ti-l face! Și, Doamne Ferește, să-i setezi optțunile. Te va usca cum vrea el, nu cum ai tu nevoie. La sfârșit iți face un ”selfie” și il postează pe Facebook.

Fecioara: Cel mai șmecher uscător: fir cu fir iți va usca parul! Problema este că după ce termină trebuie să te speli din nou, că s-a facut săptămâna.

Balanța: Înainte de a te usca te va intreba dacă esti sigur(ă) că vrei acest lucru. După ce se termina procesul te întreabă dacă esti sigur(a) că ai vrut să-l folosești.

Scorpion: În primul rând te va face să te simți vinovat(ă) că te-ai spălat pe cap și că ai părul ud. Apa e rea. Udă părul iar el trebuie să muncească acum. Nimeni nu ține cu uscatorul de păr. E o conspirație.

Săgetator: Uscatorul tău ar fi setat pe Turbo și ar trebui să ai centura de siguranță pusă. Plus ochelari de protecție. Mai include și un program de post-uscare. O simplă uscare nu e niciodată suficientă.

Capricorn: Uscătorul tău pornește din momentul în care începi să te speli pe cap. Știe exact de unde să înceapă, cum să continue și unde se usucă mai greu parul. Totul e planificat și măsurat exact. Doamne ferește să vrei să te miști pe scaun și să-i strici planul.

Vărsător: cel mai smecher uscator de păr. Ultim racnet. Zeci de butoane și setări. Wifi inclus. Apelare vocală. Bijuterie inginerească. Problema este că de fiecare când te usucă trebuie să-ti arate toate aceste facilități incluse. Părul se usucă singur.

Pești: Poți să nu ai păr pe cap, uscătorul tău va vedea că tu ai cel mai frumos par. Ca urmare te va usca asa cum simte el și nu raportat la părul tau. Procesul este foarte gentil ca nu cumva să răneasca vreun fir de par sau cumva pielea să se incingă.

Acesta este un pamflet și trebuie luat ca atare. Daca cineva se simte lezat inseamna ca este un uscator de par. Îl felicităm pentru capacitatea de a naviga pe net și de a citi.

Zi faină,

Dan

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts