Recastigarea increderii in sine – seminar dezvoltare personala

In fiecare moment al vietii noastre noi trebuie sa facem o alegere. Viata este traita pe o singura linie in sensul in care noi nu putem experimenta in acelasi timp doua optiuni pe care le avem.  Intotdeauna trebuie sa luam o decizie si sa alegem ceea ce traim, ceea ce experimentam.

Fiecare decizie luata, fiecare experienta a vietii ne formeaza si ne modeleaza un mod de a fi, un tipar decizional. Ceea ce este interesant este ca de multe ori ceea ce percepem noi ca proces decizional este de fapt un proces argumentativ. De cele mai multe ori decizia este luata la nivel inconstient iar noi cu mintea noastra cautam doar ne convingem pe noi ca asa e bine. Intrebarea este cine sta in spatele deciziilor noastre? Cine din noi hotaraste ce facem in continuare?

Raspunsul este simplu: emotiile sunt cele care iau deciziile in viata noastra. Uitati-va in viata voastra ,la momentele importante, si vedeti cate decizii au fost logice si cate au fost de fapt emotionale si justificate de logica. Mintea argumenteaza ceea ce noi dorim cu adevarat.
Pentru mine emotiile sunt modul in care percepem un trecut pe care l-am uitat. Emotiile sunt perspective ale unor evenimente, situatii pe care noi nu le mai retinem dar care exista in continuare in noi. Iar cel mai adesea emotiile care iau deciziile in locul nostru sunt cele care au legatura cu fricile noastre. Frica este perceptia negativa, dureroasa a unor lucrurile intamplate dar deseori uitate.

Noi , oamenii, suntem un depozit de amintiri. Trecutul este o iluzia reala. Este iluzie pentru ca el nu exista cu adevarat. Ceea ce a fost a fost. S-a dus. Dar este real pentru ca in noi a ramas amintirea acelui eveniment. Iar aceasta amintire ne influenteaza modul in care ne traim viata. Trecutul poate fi schimbat prin schimbarea amintirii a ceea ce s-a intamplat.
A fi fara frica inseamna a-ti curata debaraua de amintiri. Nu inseamna a uita ci a avea o perceptie  completa a ceea ce s-a intamplat.A trai aici si acum inseamna a curata trecutul de toate perspectivele care te fac sa vezi prezentul va pe ceva trunchiat.

Astrologia si cei 7 ani de consultatii m-au ajutat sa inteleg modul in care functionam si cum fiecare eveniment din viata noastra isi lasa amprenta asupra noastra.  Din 2010 prin practica shamanica aceasta perspectiva s-a largit si imbogatit considerabil.

Promo: horoscop personalizat gratuit pentru perioada Iunie – Septembrie 2015, revenirea lui Saturn in Scorpion.

Iar ceea ce am invatat este ca la baza tuturor blocajelor si problemelor din viata noastra sta lipsa de incredere in noi insine. Aceasta lipsa de incredere are in spate emotii, frici care provin de la evenimente demult uitate si care ne impiedica sa vedem toate optiunile pe care le avem in viata. Lipsa de incredere iti slabeste vointa si astfel ajungi sa te simti neputincios in fata propriilor dotinte,nevoi si actiuni. Datorita lipsei de incredere ajungi sa te negi si sa crezi ca esti cu totul altfel.

Acum am ajuns in punctul in care imi pot folosi cunostiintele si experienta pentru a crea un cadru optim pentru ca oamenii sa-si poata recastiga increderea in propriile forte.  Lipsa de incredere se manifesta in zone si domenii diferite. La unii se manifesta in plan profesional iar la altii in plan personal, de exemplu.

Intentia mea cu acest seminar este de a va ajuta sa va recastigati increderea in propria persoana.  Folosind elemente de astrologie, shamanism , meditatie, tarot etc. vom lucra astfel incat sa deblocam si sa curatam acele amintiri care genereaza fricile.

In toamna lui 2012 am avut ocazia de a tine primul seminar de dezvoltare personala , si singurul de pana acum, denumit ‘Recalibrarea lumii exterioare’. A fost un eveniment de o zi , in Bucuresti si in care am lucrat impreuna cu 12 oameni pentru a echilibra lumea exterioara cu cea interioara.

Anul trecut, in 2014, am organizat acest seminar de mai multe ori si de fiecare data raspunsul celor care au participat a fost unul foarte pozitiv:

Ca in cazul oricarei experiente care se simte si se traieste, cuvintele par din nou insuficiente…Totusi, recomand acest seminar tuturor celor care au curaj si sunt dispusi sa coboare pana in cele mai ascunse unghere ale sufletului lor si sa aiba incredere in ceilalti pentru a-si vedea reflectate parti mai mult sau mai putin constiente ale personalitatii sale. Recompensa nu se va lasa asteptata si aceasta consta in puterea de a regasi reperele esentiale ale existentei tale. Accepti provocarea?” Ana

Un seminar fabulos, un exercițiu forte de sinceritate cu tine, la care rar te încumeți de unul singur. Un prilej să pricepi că ești cu mult mai grozav decât ai putea cu gândul să gândești. Neverosimil – zile de magie, curat miros de fân și muzică după inimă, foc și multă culoare, emoție și trăire câtă poți duce. O discuție eliberatoare cu sufletul tău, pentru atunci când ai obosit, când nu-ți mai găsești locul în propria viață. Dacă-ți ești înstrăinat, abătut, dacă doare, poți alege să devii acum alt om, îndreptându-te spre ceea ce ești deja…” Nicoleta

‘Pentru mine a fost un weekend perfect, intens si din care m-am intors foarte relaxata, incarcata cu energie.Am avut parte de multe constientizari si unele exercitii au fost foarte profunde. Am multe subiecte care au iesit la lumina si doresc sa merg pe firul lor.’ Laura

‘A fost o experienta deosebita din care am invatat multe si am inteles ca trebuie sa fiu mai atenta la ceea ce simt si sa si actionez in consecinta.Ma simt plina de energie pozitiva si chef de viata.’ Iulia

‘Pentru mine a fost un week-end foarte lin, cald, m-am simtit intre prieteni si ma simt plina de energie.Mi-a placut foarte mult ca nu am avut o structura/program fix pe care sa o urmam iar pentru mine a fost ca un fel de joaca.’ Corina

Locatia

 

 

Detalii despre seminar:

– Durata si perioada: 22-24 Mai 2015, 19-21 Iunie 2015 –   3 zile de vineri seara pana duminica.Un weekend este bun punct de plecare pentru a permite un proces mai profund de constientizare si echilibrare.

Locația: în afara Bucureștiului la 100 de km, spre Valea Prahovei. Este un spațiu privat în care vom avea libertate de mișcare și liniște deplină. Locația exactă va fi comunicată participanților.

Număr participanți: maxim 6 (șase) . Acest seminar nu este un curs în care se predau lucruri ci este un seminar practic în care se fac lucruri. Iar 6 este numărul optim de persoane pe care il pot susține cu atenția și energia proprie.

Pret: 650 Ron – include cazarea pentru 2 nopti. Mâncarea și transportul sunt separate. Fiind un grup restrâns ne putem organiza cum dorim.

Cerințe in prealabil: nici una. Doar dorința de a lucra cu tine și de a-ți fi mai bine.

Ce nu este acest seminar:
> Nu este un curs: nu se predau lucruri si nu ai notițe de luat.
> Nu se fac inițieri de nici un fel și de nici un grad.
> Nu se acordă diplome si atestate.

Acest seminar este un cadou pe ți-l poți face pentru a-ți fi mai bine. Este un weekend în care să fii cu propria ta persoană si să-ți recapeți încrederea în propria persoană.

Daca esti interesat(a) și dorești să participi , te rog, să-mi trimiți un email la cursuri@ascella.ro sau un telefon la 0723165664.

Inscrierea respectă regula primului venit, primului servit.

Dan

Alte seminarii din aceasta categorie:

Recastigarea puterii pierdute – seminar de 1 zi in Bucuresti

Mergi pe drumul tau – 29-31 Mai 2015 – seminar de weekend la munte