Mergi pe drumul tau – seminar dezvoltare personala

 Seminar dezvoltare personala

De ce trăim? Care e sensul vieții noastre? De ce ne aflăm aici? Care e misiunea noastră?

Cu siguranță, cu toții ne-am pus aceste intrebări la un moment dat. Cel mai adesea fără să găsim un răspund clar, satisfăcător. Fiecare din noi dorește să afle cât mai clar cu putință care îî este Destinul și încotro să meargă. 

Fiecare dintre noi are un Destin, un scop clar definit la nivelul Sufletului. Noi nu ne naștem din întâmplare la un anumit moment, într-o anumită familie și țară. Totul este bine definit la nivelul Sufletului astfel incât să putem să ne atingem scopul existenței.

Primul lucru care ne impiedică să ne înțelegem propriul Destin este percepția greșită asupra noțiunii de Destin. Cel mai adesea, privim Destinul ca un scop, ca o țintă, ca un punct de atins. În realitate nu exista o țintă de atins. Există doar o suită de experiențe prin care trebuie să trecem. Liberul Arbitru îl folosim doar pentru a alege cum vrem să trecem prin acele experiențe: alegând partea dură, chinuită sau partea ușoară, placută.

Pentru mine, Destinul reprezintă acele experiențe de viață pe care dacă le trăiesc mă ajută în evoluția mea ca OM și Suflet. Prin urmare, Destinul reprezintă o sumă de experiențe pe care noi , la nivelul Sufletului, ni le-am ales să le trăim în aceasta viață. Fiecare experiență este perfect calibrată și aleasă.

Atunci când noi mergem pe drumul nostru și alegem acele experiențe necesare durerea și chinul dispar. Durerea și chinul în viața noastră apar pentru că noi opunem rezistență acelor experiențe necesare nou. Și opunem rezistență pentru ca Mintea/Ego-ul doresc să mențină doar ceea ce e deja cunoscut, trăit, experimentat.

Scopul acestui seminar este de a vă ajuta să întelegeți mult mai clar care este Destinul vostru, care sunt acele experiențe pe care vi le-ați ales la nivelul Sufletului în această viață.

Cum vom lucra?

Vom pleca de la Astrologie și de la harta personală a fiecărui participant. Astrograma natală conține toate informațiile necesare nouă să întelegem ce avem de trăit și experimentat acum. În plus ne arată foarte clar cu ce venim din trecut, ce am preluat de la părinți, din familie sau de la societate. 

Lucrând cu aceste elemente, fiecare participant va căpăta o înțelegere mult mai clară a ceea ce este el ca OM și ceea ce îl împiedică să-i fie bine.

Folosind elemente de Shamanism, Tarot și Meditatie vom lucra astfel încât fiecare participant să se poata conecta la energiile subtile din interiorul său și să vindece acele părți care îl impiedică să meargă pe drumul său.

Seminarul este unul practic și orientat către nevoile fiecărui participant. Din acest motiv numărul de persoane este de doar maxim 6 persoane.

Acest seminar este rezultatul muncii depuse în ultimii 8 ani în cadrul consultațiilor individuale de astrologie și a ultimilor 3 ani de seminarii și workshopuri. Seminariile Recâstigarea încrederii în sine și Recâstigarea puterii pierdute au creat premisele acestui nou tip de experiență.

Vă invit să luați parte la aceast seminar și să vă descoperiți care este propriul drum de urmat!

Detalii despre seminar:

Durata:  3 zile de Vineri seara până Duminică. Durata unui  weekend este un bun punct de plecare pentru a permite activarea unui  proces profund de constientizare si echilibrare.

Perioada: 12-14 Iunie , 31 Iulie – 2 August 2015, 14-16 August 2015

Locația: în afara Bucureștiului la 100 de km, spre Valea Prahovei. Este un spațiu privat în care vom avea libertate de mișcare și liniște deplină. Locația exactă va fi comunicată participanților.

Număr participanți: maxim 6 (șase) . Acest seminar nu este un curs în care se predau lucruri ci este un seminar practic în care se fac lucruri. Iar 6 este numărul optim de persoane pe care il pot susține cu atenția și energia proprie.

Pret: 650 Ron – include cazarea pentru 2 nopti. Mâncarea și transportul sunt separate. Fiind un grup restrâns ne putem organiza cum dorim.

Cerințe in prealabil: nici una. Doar dorința de a lucra cu tine și de a-ți fi mai bine.

Ce nu este acest seminar:
> Nu este un curs: nu se predau lucruri si nu ai notițe de luat.
> Nu se fac inițieri de nici un fel și de nici un grad.
> Nu se acordă diplome si atestate.

Acest seminar este un cadou pe ți-l poți face pentru a-ți fi mai bine. Este un weekend în care să fii cu propria ta persoană si să-ți recapeți încrederea în propria persoană.

Daca esti interesat(a) și dorești să participi , te rog, să-mi trimiți un email la cursuri@ascella.ro sau un telefon la 0723165664.

Inscrierea respectă regula primului venit, primului servit.

Dan