Horoscop 3-6 Octombrie 2016 : Tensiuni de evitat

Horoscop 3-6 Octombrie 2016

Horoscop 3-6 Octombrie

În perioada 3-6 Octombrie 2016 vom fi influențați de un aspect tensionat care se formează între Marte în Capricorn și Jupiter în Balanță

Pentru a înțelege mai bine care sunt aceste influențe este necesar să analizăm întreg ciclul Marte-Jupiter. Configurația de acum este doar o etapă, o fază din cadrul acestui ciclu care durează aproximativ 2 ani. 

Ciclul actual a început la 18 Octombrie 2015 printr-o conjuncție între Marte și Jupiter la gradul 14 Fecioară. El se va finaliza la următoare întâlnire dintre Marte și Jupiter care va avea loc pe 7 Ianuarie 2018. 

Ciclul Marte-Jupiter simbolizează curajul de a crește, de a te dezvolta, de a depăși anumite limite și constrângeri. El semnifică forța, puterea de a-ți apăra convingerile și credințele. 
Ceea ce trebuie să reținem este că acest ciclu nu se activează automat în harta noastră. El devine foarte important dacă se află în conexiune cu o planetă din harta natală. Dacă nu atunci el poate fi activat prin acțiuni și intenții legate de locul pe care îl activează în astrograma natală.

Un mod simplu de a vedea dacă acest ciclu Marte-Jupiter este activ acum la tine este de a analiza perioada începută în 18 Octombrie 2015 și până în septembrie 2016 prin prisma noile idei și/sau activități planificate sau începute. Este oare ceva ce pornind din Octombrie 2015 v-ați propus să realizați și care necesită curaj și determinare? Este ceva ce ați vrea să faceți dar care vă obligă să depășiți anumite limitări și condiționări? 

Dacă reușiți să identificați anumite idei, dorințe, intenții sau acțiuni care corespund criteriilor de mai sus înseamnă că ciclul Marte-Jupiter este activ acum la dvs. Acest lucru înseamnă că ceea ce ați inițiat sau doriți să inițiati este supus unui ciclu de dezvoltare de aproximativ 2 ani. Cu alte cuvinte la sfârșiul lui 2017 și începutul lui 2018 o să ajungeți la rezultat concludent. Până atunci se pot întâmpla multe lucruri. Dar de abia atunci o să aveți certitudinea că e ok.

Info: 14-15 Octombrie 2016 – Interpretarea astrogramei natale curs astrologie Bucuresti

Momentul de acum, 3-6 Octombrie, marchează prima etapă importantă a ciclului și semnifică totodată prima tensiune, primul conflict apărut. Acum, pentru prima dată din Octombrie 2015 , vă puteți confrunta cu primele obstacole majore care apar în calea obținerii a ceea ce v-ați propus. Acum vă puteți da seama mai clar de ce aveți nevoie pentru a reuși. Acum realizați natura blocajelor pe care trebuie să le depășiți. Chiar dacă perioada este scurtă, evenimentele care au loc pot avea un impact puternic asupra obiectivului vostru. Este etapa în care să reveniți asupra ideii inițiale și a vedea ce anume trebuie să faceți pentru a o putea duce la îndeplinire. 

Ca tendință generală, aceste 3 zile în care ne aflăm sub influența cuadraturii Marte-Jupiter pot fi marcate de un sentiment de agitație, tensiune (dar nu neapărat ceva negativ) și un plus de energie și agitație. 
Marte în Capricorn întră în conflict cu Jupiter în Balanță. Cu alte cuvinte, determinarea și voința extrem de puternică pe care o aduce Marte în Capricon se va opune ideii de armonie, echilibru și justețe aduse de Jupiter în Balanță. Acest conflict se manifestă în toate planurile existenței noastre. 

Putem resimți în interior că se duce o luptă între dorința de a acționa ferm și nevoia de a ține cont de ceilalți, de părerile lor. E ca și cum își vine să dai de pereți cu cineva dar în același timp îți dai seama că nu ar fi corect, etic sau moral să faci acest lucru. 

Pe exterior pot apare conflicte între cei care acționeză și vor să facă ceva și cei care judecă și evaluează ceea ce se întâmplă. Voi puteți fi acel Marte în Capricorn care vrea să acționeze și vrea să miște anumite lucruri și să apară persoane care să vă spună că nu sunt de acord pentru că nu e corect, etic, moral etc. Fără acest conflict între Marte și Jupiter nu am acorda nici o atenție celuilalt. Dar această configurație exact acest lucru face. În alte situații voi puteți fi Jupite în Balanță și cineva să dorească să acționeze mai brutal. În acel moment voi sunteți apărătorii dreptății și moralității. 

Nu există o tabără mai bună. Uneori Marte are dreptate și Jupiter pot fi cei care cârcotesc și refuză o decizie fermă. Alteori Marte greșește și poate acțiunea într-un mod în care să lezeze interesele altora. 

Soluția este una: calmarea situației. Ideea este de a înțelege cum și când acest conflict apare și acționat de așa manieră încât lucrurile să nu escaladeze. Soluția cea mai bună este a amână până după 6 Octombrie orice discuție sau acțiune care ar putea amplifica anumite tensiuni. 

Tentația de a da frâu liber unor impulsuri va fi foarte mare. Vom avea tendința de a fi mult mai duri, drastici cu cei din jur și îi vom judeca pentru ceea ce sunt și ceea ce fac. 
Pozitiv, acest aspect aduce ocazia de a prinde curaj în a spune sau face ceva care până acum părea extrem de dificil. Este o ocazie de a lua atitudine dar fără a forța nota și a impinge lucrurile către scandal și luptă. Fii ferm și echilibrat.

Toate bune,
Dan

PS. Ti-ai verificat nivelul de energie pentru astăzi?

Total
0
Shares
Leave a Reply
Related Posts