Seminar astrologie previzionala: progresiile secundare

Seminar progresii secundare

Astrologia previzională conține o multitudine de tehnici și metode care au scopul de a ne ajuta să întelegem mai bine etapa în care suntem în acel moment în viața noastra precum și tendințele, riscurile și oportunităților pe care le vom întalni în viitor.

Metoda progresiile secundare este una dintre aceste metode de analiza astrologică. Din punctul meu de vedere și plecând de la experiența celor 9 ani de consultații, consider aceasta metodă ca fiind punctul de plecare în orice analiza astrologică previzională.

Progresiile secundare ne oferă o imagine clară a etapei, a punctului în care se află o persoană. Fiecare persoană se află într-un permanent proces de transformare și dezvoltare. Iar acest proces de evoluție individuală nu este unul haotic și la întâmplare. El are la bază acele influențe care derivă din harta natală și care se propagă în timp conform unui anumite program. Tehnica progresiile secundare ne relevă acest program dupa care noi evoluăm, ne transformăm și învătăm.

Progresiile secundare ne ajută să întelegem mai bine în ce etapă ne aflăm și care sunt reacțiile, percepțiile noastre de moment. Tranzitele pe de altă partă arată acele circumstanțe exterioare, acele forțe care exercită o presiune, o influență asupra noastră.

Temele abordate în cadrul acestui seminar:
– Ce sunt Progresiile secundare, care sunt principiile de funcționare și cum se calculează
– Soarele, Mercur și Venus progresate
– Luna progresată – indicator la dezvoltării noastre emoționale
– Progresia secundară a caselor astrologice
– Progresia Punctului Norocului și a altor părți arabice importante
– Progresia celorlalte planete

Acest seminar este destinat celor care au deprins bazele astrologiei și doresc să-și extindă cunoștiințele sau să aprofundeze acest domeniu al astrologiei financiare.

Sesiunea următoare:  sambata 3 Octombrie 2015

Locație: Bucuresti – adresa va fi comunicata participantilor

Durată: 1 zi  intre orele 10:00 si 19:00

Locuri disponibile: 10

Pretul cursului este de 200 RON.

Pentru inscriere email la cursuri@ascella.ro

Multumesc,
Dan Ciubotaru