Recalibrarea lumii exterioare – seminar dezvoltare personala

Recalibrare seminar

Viata noastra exterioara este o reflexie a ceea ce este in interiorul nostru. Indiferent ca vorbim de lucruri placute sau altele mai dureroase, toate elementele care compun viata noastra exterioara au ca punct de sprijin energia noastra interioara. Un conflict exterior este doar o manifestare a unui conflict interior, chiar daca de cele mai multe ori nu constientizam acest lucru.

Lucrurile in general exista pur si simplu. Universul in care traim este perfect privit ca tot unitar. In interiorul sau gasim o bogatie de lucruri, evenimente, oameni, locuri, energii  care daca sunt privite separat pot fi interpretate ca fiind imperfecte.

Noi, prin intermediul emotiilor noastre, putem percepe acelasi lucru in moduri total diferite. Soarele rasare pe cer indiferent de ceea ce credem noi despre el si indiferent de starea noastra. Poate pe unii ii deranjeaza ca rasare prea repede si ii trimite la munca. Poate pe  altii ii binedispune. Dar, Soarele rasare in continuare si nu se simte stingherit de ceea ce simtim noi. Astfel se intampla cu toate lucrurile in viata noastra. Doar ca noi putem sau nu sa fim de acord cu ele. Putem lucra cu ele, le putem accepta sau putem sa le refuzam si sa le negam.

Acest seminar este o idee mai veche de a mea si este rezultatul a 6 ani de consultatii astrologice individuale. Pe parcursul acestor ani si in urma sutelor de discutii  am observat ca in esenta cu totii intampinam aceeasi problema in viata:  nu suntem sincronizati si calibrati la ceea ce ni se intampla. Si atunci incepe dezechilibrul si ajungem sa luam decizii care nu ne ajuta in viata. In majoritatea cazurilor, starea noastra de nefericire este un rezultatul unei perspective gresite asupra propriei noastre vieti.

Intentia mea prin acest seminar este de a va ajuta sa sincronizati viata exterioara cu cea interioara si de a va recalibra. Lucrand si echilibrand interiorul, automat planul exterior se re-ajusteaza. Cele doua lumi, interiorul si exteriorul nostru sunt puternic sincronizate si orice schimbare in una din ele se propaga rapid si in cealalta.

Acest seminar nu este unul  in care se produc miracole si dupa ziua petrecuta impreuna nu o sa castigati la Loto sau brusc va vindecati miraculos (desi astfel de efecte secundare nu sunt total excluse 🙂 ). Este un seminar in care cei care doresc sa-si imbunatateasca viata vor primi sprijin si ajutor. Rolul meu este de a crea cadrul in care voi sa intelegi mai bine care este reteta propriei voastre fericiri.

Ce-ti aduce participarea la acest seminar:

> O noua perspectiva asupra a ceea ce se intampla in viata ta

> O intelegere mai profunda a problemelor si blocajelor cu care te confrunti

> Rezolvare practica a unor probleme si blocaje prin echilibrarea energiilor din interior

Cum vom lucra?

Seminarul va contine o suita de exercitii care va vor ajuta sa constientizati ce se intampla in viata voastra acum si cam ce ar trebui sa schimbati pentru a fi mai bine.  Vom aborda fiecare aspect al vietii noaste (cariera, familie, relatii etc) si vom cauta solutii de a imbunatati situatia curenta, totul intr-o atmosfera deschisa si pozitiva. Vom desena, ne vom linisti mintea si vom medita pentru a ca capata o perspectiva mai ampla asupra a ceea ce se intampla in viata noastra.

Dorinta mea este de a crea un cadru in care fiecare sa aiba o experienta proprie si personala.

Seminarul va avea loc Sambata 3 Noiembrie 2012 incepand cu ora 10:00. Finalizarea probabil in jur de 6pm, in functie de cum evolueaza lucrurile.  Numarul maxim de participanti va fi de 10. 

Pentru a participa la seminar nu este necesara o pregatire in prealabil. Doar dorinta de a-ti fi mai bine si deschidere pentru a lucra.

Pretul este de 150 RON.

Inscrierea la curs presupune plata taxei de inscriere pana cel tarziu vineri 2 Noiembrie 2012. Plata se poate efecuta online cu cardul – click aici pt pagina de plata – sau prin ordin de plata in contul RO38BPOS81006152792RON01 deschis la Bancpost Cosbuc , SC Ascella Services SRL CUI 18036139 Bucuresti.

Locatia: Bucuresti –  va fi anuntata participantilor la curs.

Dupa plata taxei va rog sa trimiteti un email la cursuri@ascella.ro sau un mesaj pe Facebook

Dan