Interpretarea astrogramei natale – curs astrologie

‘Interpretarea astrogramei natale’ este un curs dedicat celor care au deprins elementele astrologice de bază și doresc sa aibă o viziune unitară a modului in care se interpretează o hartă astrologică.

Acest curs se dorește a fi in prelungirea celui de ‘ Introducere in astrologia practica’  . Participarea la acest curs nu este conditionată de finalizarea cursului pentru incepatori. Orice persoană care stapaneste notiunile de bază privind semnele zodiacale, simbolistica planetelor și a caselor astrologice poate lua parte.

In cadrul acestui curs vom analiza modul in care se intepretează o harta natală și care sunt pașii de urmat pentru a extrage maximul de informații și de a le prezenta intr-o forma logică și clară. 

Acest curs este bazat pe practica mea de astrolog profesionist din 2006 si până in prezent si are la baza un sistem construit pe sute de consultații.

Ce veți învăța:

– Construirea profilului astrologic personal. Vom analiza punctele forte și puncte slabe. Vom studia structura personalității, a planurilor mental, emoțional și afectiv.

– Metodologia interpretării unei hărți. De unde să incepem să analizăm o hartă nouă și care sunt pașii de urmat pentru a putea avea o imagine unitară și completă. 

– Modul de interpretare a aspectelor planetare. Vom învăța cum să analizăm și să extragem maximul de informații pe care un aspect astrologic îl poate oferi.

– Analiza guvernatorilor caselor astrologice

Cursul va contine numeroase exemple practice si cazuri concrete.

Sesiunile urmatoare: 18-19 Martie 2017

Locatie: Bucuresti
Adresa exacta va fi comunicata persoanelor participante.

Mod desfasurare
Cursul se va desfasura pe durata a 2 zile , Sambata-Duminica dupa urmatorul program Sambata 10:00 – 18:00 si Duminica 10:00- 17:00.

Fiecare participant va avea propriul material de curs.

Numarul de locuri disponibile: 10

Inscriere si detalii plata

Pretul cursului este de 350 RON , TVA inclus.

Inscrierea la curs se poate realiza pana in data de 17 Martie 2016 (inclusiv).

Multumesc,

Dan Ciubotaru