Familia din perspectiva astrologica – curs astrologie

Indiferent de poporul si rasa din care provenim, cu totii facem parte dintr-o familie. Cu totii avem o mama si un tata si posibil frati/surori. Inaintand in varsta ajungem la punctul in care trecem de la familia in care ne-am nascut la familia pe care noi o construim. Dar indiferent de forma si cadrul in care se manifesta , familia reprezinta un punct extrem de important in cadrul vietii fiecarui individ.

O harta surprinde in detaliu toate aceste aspecte ale familiei noastre. Acest workshop urmareste sa analiza familia unui individ din punct de vedere astrologic. Vom analiza atat din punct de vedere psihologic, al relatiei individului cu membri familiei cat si din punct de vedere practic , al situatiei din cadrul familiei si cum se reflecta asupra vietii individului.

Structura cursului este urmatoarea:

1. Familia – considerente generale privind relatia persoanei cu familia sa

2. Parintii: mama si tatal, relatia persoanei cu acestia precum si starea lor generala

3. Relatiile de familie din perspectiva karmica

In cadrul cursului se vor analiza atat informatii statice din harta natala a unei persoane cat si dinamica acestor relatii marcand evenimentele majore din cadrul acelei familii.

La sfarsitul acestui curs vom putea sa avem o imagine mai clara a modului in care putem analiza o harta din punct de vedere al familiei.

Cursul se adreseaza celor care au cunostiinte de baza in astrologie.

Sesiunea urmatoare: 6 Iunie 2015

Locatie: Bucuresti – adresa va fi comunicata participantilor

Mod desfasurare
Cursul se va desfasura pe durata a 1 zi  intre orele 10:00 si 18:00

Numarul de locuri disponibile: 10

Inscriere si detalii plata

Pretul cursului este de 200 RON

Multumesc,

Dan Ciubotaru