Ave Horoscopus – ursita săptămânii 5- 11 Feb 2024

Ave Horoscopus – ursirea periodică a Consiliului Zodiacal Terra. Acum vom transmite ursita Lunii Noi în Vărsător din 10 Februarie 2024.

Nashira, ca o gazdă primitoare ce este, își aștepta cu nerăbdare invitații. Foarte rar se întâmpla să primească vizite. Iar acum când o delegație atât de numeroasă și importantă ca cea a Consiliului Zodiacal îi trecea pragul era în culmea fericirii. Nashira este o stea aflată în constelația Capricornului și la o distanță de 138 de ani-lumină față de Terra. O ocazie extrem de rară pentru ea să fie organizatoarea acestui eveniment!

Invitații începuseră să sosească rând pe rând. Primul sosi Președintele, fiind urmat de cei din Cercul Interior de consilieri. Toți spirite elevate și cu ștaif. Era seara de 4 Februarie 2024 iar Consiliul Zodiacal se întrunea pentru un eveniment special:

Era ocazionată de Luna Nouă ce va avea loc sâmbătă pe 10 Februarie, la gradul 22 Vărsător.

Toată lumea era extrem de încântată și entuziasmată de acest eveniment! Toți erau îmbrăcați în straie eterice proaspete și luminoase! Nici o pată de materie pe rochiile doamnelor și costumele domnilor.

Soarele și Luna erau cei mai strălucitori, cei mai radianți. Practic doar Soarele era vizibil. Luna doar își făcea simțită prezența la brațul Soarelui. Nu o vezi dar o simți, știi că e acolo. Președintele îi salută cu respect și le ură bun venit.

”Suntem onorați să fim prezenți la acest eveniment! Ursita Intenției Vărsătorului ocupă un loc special în inima noastră. Ave Horoscopus! Viva Zodiacus!” răspunse Soarele.
”Ave Horoscopus! Viva Zodiacus! Așa este! În fiecare lună noi facem o ursită a INTENȚIEI. Dar cel mai mult ne place, cea a Vărsătorului” răspunse politicos Președintele.

  Din spate se auzi o voce: ”Normal că vă place perverșilor! Ursita Intenției Vărsătorului este singura care nu se îndeplinește! Ce vă mai place să va bateți joc de oameni”. Era Uranus din Taur. Din 2018, de când a întrat în Taur, el nu tolerează Vărsătorul. În fiecare an a jucat rolul lui Gică Contra – mai bine zis planetă contra.

  Toată lumea se făcu că plouă. E mai bine să nu te pui cu Uranus. De când l-a castrat Saturn, nu prea e în toate mințile. Zici că toți neuronii îi erau acolo jos, nu în cap. De data aceasta, Uranus avea alte intenții. Îi va surprinde pe toți făcând ca ursita Intenției Vărsătorului să se îndeplinească. ”Hahaha” râdea în sinea lui. Așa o tot ține de câțiva ani. Nimeni nu înțelege ce se întâmplă.

  Ce nu știe Uranus este că acum nu o să-i mai meargă. Pluto e pe poziții. De când a intrat în Vărsător e chitit să nu mai permită astfel de intervenții castratoare. Va fi interesant cum vor evolua lucrurile!

  ”Draga mea Lună”, continuă Președintele. ”Avem un invitat special în această seară. Sper să-ți placă!”
  ”Ooo.. de abia aștept! Știi foarte bine că acum îmi plac surprizele!” bătu din palmele invizibile Luna.
  ”Prietenul nostru, Orfeu, a acceptat să ne încânte cu a sa liră magică” spuse radios Președintele. ”Va fi un spectacol pe cinste!”.
  ”Rahat, să-mi bag razele undeva” spuse în gând Luna. ”Vine tristul astă să ne cânte la liră toate melodiilor lui triste și siropoase. De parcă asta ar aduce-o înapoi pe Euridice. Prostul tot prost rămâne! Cine l-a pus să se uite înapoi pe cărare! Crede că-l mai prostește pe Pluto din nou. Off…credeam că vom avea un party mai antrenant, ca de Vărsător!” gândi Luna. ”Ce onoare pentru noi!” spuse ea zâmbind politicos.
  ”Hahahaha” râse președintele. ”Știu ce gândești! Crezi că vine Orfeu să ne dea cu melancolia! Nici gând draga mea Lună! Nici gând! Am vorbit cu Hekate și i-a dat o poțiune magică! Tinctură de Vărsător i-a pus pe ascuns în băutură. Deja a făcut minuni! O să-ți placă!” răspunse Președintele.

  Nici cu apucă președintele să termine ce avea de zis că a și început Orfeu să se manifeste. Începuse să se audă o melodie ritmată cu următoarele versuri ”This is my church, This is where I heal my hurts. For tonight GOD is a DJ…”

  Brusc, toată lumea începu să țopăie și să sară de zici că a venit o ploaie de meteoriți peste ei. Orfeu arata ca Snoop Dogg ieșit de sub duș. Cu părul împletit în coșițe, ochelari de soare cu lentilă roșie arăta ca un adevărat DJ. Toată lumea era extaziată!

  Ursita INTENȚIEI Vărsătorului începu bine! Super party!

  La un moment dat, Orfeu luă microfonul și zise ”Dedic următoarea melodie prietenului meu, Saturn! Să trăiești și să supraviețuiești cu bine în Pești”. În boxele telepatice răsună dintr-o dată Scooter ”How much is the fish? Here we go again, Sunshine in the air!”. Toată lumea cânta în cor! Saturn cu un pahar de șampanie îl salută pe Orfeu! El era acum nașul și barmanului evenimentului!

  Mai urmară câteva melodii la fel de vesele, când, dintr-o dată, lumea începu să sușotească și să devină foarte îngrijorată. Ceva se întâmpla și nu era de bine. Cu toții se uitau pe sus ca și cum ar fi pândit o umbră zburătoare.

  ”Oh, nu! Doar tu mai lipseai să ne strici petrecerea” zise cătrănit Președintele. ”Băi bebeluș zburător, arată-te și nu mai speria invitații!” tună el.

  ”Sunt aici, trăi-v-ar progresiile” se auzi din înaltul sălii de bal un glas feciorelnic. Era Cupidon cu al său arc afurisit. Toată lumea se ferea de acest drăcușor bucălat. Dacă te lovea cu săgeata te lua mama casei 5. Te îndrăgosteai de nu te mai vedeai. Problema era că te puteai îndrăgosti de orice alt spirit. Cupidon era specialist în a alege combinații dinamită. Cum ar acum să o săgeteze pe Lună? Si să o facă, de exemplu, să se îndrăgostească de Saturn, de nașul ei. Vai pacoste cerească!

  ”Pune arcul jos și hai să vorbim! Să nu cumva să tragi vreo săgeată că iese urât!” zise Președintele. ”Zi-mi ce dorești pentru a nu strica petrecerea!” continuă el.

  ”Negociem, negociem… ce-mi place” zise Cupidon. ”Păi ce vreau este simplu! De data aceasta vreau eu să ursesc! Vreau eu să definesc URSITA INTENȚIEI VĂRSĂTORULUI! Ori asta, ori încep să trag.”

  ”Off, măi belea zburătoare. Bine, bine. Cred că toată lumea e de acord cu propunerea ta!” zise președintele. Toată lumea răsuflă ușurată. Cu Cupidon nu e bine să te pui. Dragostea săgeții lui e nebunie curată.

  ”Hai cu ursita! Intenția oamenilor este în mâinile tale” zise președintele.

  Și se puse Cupidon pe ursit de Lună Nouă în Vărsător (ursita e valabilă un ciclu lunar de 28 de zile):

  Berbec: Te vei îndrăgosti de propriile planuri astfel încât vei faci tot ce-ți stă în putință să le păstrezi pentru tine și să nu le manifești. Apar numeroase oportunități, dar tu nu și nu! Lupți cu toată lumea care vrea să te ajute în a-ți îndeplini visele! …hahahaha…

  Taur: Te vei îndrăgosti de putere, de faimă și succes! Vei face tot ce-ți stă în putință să o obții. La nevoie vei ține și o dietă, vei face și cinste prietenilor sau vei face cadouri! Vei dori să fii iubit și vei plăti scump pentru asta… hahahaha

  Gemeni: Te vei îndrăgosti de dreptate și justiție! Gata cu hoțiile, cu șmechereala. Vei iubi să ai dreptate deși habar nu ai ce e aia. Îi vei șoca pe cei din jur căutând să fii corect și să nu mai minți. Oricum nimeni nu te va crede…hahahah

  Rac: Te vei îndrăgosti de risc, de aventură, de adrenalină! Gata cu securitatea, cu ”ia-o încet”. Vei iubi să te lași pe mâna celuilalt, să ieși pe stradă fără nici un ban în buzunar, să primești în casă pe toți străinii … hahaha

  Leu: Te vei îndrăgosti de ceilalți și îi vei pune mai presus de tine! Pe bune acum. Vei iubi să oferi atenție fără să o primești. Vei iubi să fii modest(ă) și să-i lași pe ceilalți să strălucească. Vai de coama ta… hahahaha

  Fecioară: Te vei îndrăgosti să o freci la rece, să nu mai muncești! Fără obligații, fără datorii, fără ”ce trebuie”. Să se ducă proștii la muncă! Voi veți vrea să petreceți fără pic de responsabilitate. Asta până la următoarea factură de la Enel…hahaha

  Balanță: Te vei îndrăgosti de tine! Vei adora să nu-ți pese de ceilalți, să nu mai fii politicoasă! Vei dori să faci lucrurile singur(ă), de capul tău. Fără să mai întrebi pe nimeni, fără să te mai consulți. Vei iubi să te bagi în seamă. Vei fi cea mai tare…din parcarea goală..hahaha

  Scorpion: Te vei îndrăgosti de cei pe care nu-i cunoști! Vei adora să dai petreceri acasă la tine și să vină toți străinii! Te vei deschide ca un boboc de trandafir pentru a fi mirosită de toți. Gata cu controlul! Ieșim cu totul din zona de confort… asta până trebuie să faci curat în casă după ce se termină petrecerea…hahaha

  Săgetător: Te vei îndrăgosti de părerea celorlalți! Îi vei asculta cu calm ore în și fără a le da sfaturi! Vei deveni cel mai bun ascultător din acest colt al Universului. Îți vei păstra pentru tine părerile iar nedreptatea nu te va deranja. Vei adora minciunile și trădarea …hahaha

  Capricorn: Te vei îndrăgosti de generozitate și blândețe! Vei face totul fără a avea un interes, un scop, un plan. Vei lăsa viața să se aștearnă în fața ta și vei iubi să nu intervii. Vei adora să fii o frunză în bătaia vântului. Asta până vine primul ger…hahaha

  Vărsător: Te vei îndrăgosti de responsabilitate ! Vei adora să fii serios, să fii de încredere și nu vei mai fugi când nu-ți convin lucrurile. Libertatea va fi o amintire din trecut și vei adora să ai cât mai multe îndatoriri… hahaha

  Pești: Te vei îndrăgosti de ordine și de claritate! Gata cu visarea, gata cu peșteala, cu haosul. Vei adora să-ți fac patul dimineața, să faci ordine în jurul tău și să nu mai bei. Vei deveni cel mai parolist și nu vei mai întârzia niciodată…hahaha

  Acestea au fost Ursitele Intenției de Vărsător, oferite de mine, unicul și inegalabilul Cupidon! Ave Horoscopus! Viva Zodiacus!”

  ”Ave Horoscopus! Viva Zodiacus! Mulțumim Cupidon” răspunse președintele. ”Acum ne poți lăsa să ne continuăm petrecerea?”.

  ”Sigur, am plecat” zise fâlfâindu-și aripile și bucuțele Cupidon.

  Toată lumea a răsuflat ușurată! Au scăpat la fix de un mare pericol. Președintele și Pluto se uitară unul către celălalt înțelegându-se din priviri. Totul era cum trebuie. Ursita Vărsătorului nu se va îndeplini niciodată! Ave Horoscopus! Viva Zodiacus!

  În boxe începu să se audă o nouă melodire ”When I was young, It seemed the life was so wonderful, A miracle, oh, it was beautiful,magical. Good morning! Yeaaaaah! One, two.. one, two, three, four! Pump it up! Aaaah” … Scooter cu the Logical Song.

  Un final perfect al acestui reportaj de la Ursita Intenției Vărsătorului!

  Eu, Dan astrologul de serviciu, mai rămân puțin pe aici.. că e tare fain! Pentru analiza pe bune a săptămânii puteți accesa AstroSfaturi, astrologul tău virtual.

  Ave Horoscopus! Viva Zodiacus! V-am pupat pe constelații și vă urez o săptămână plăcută!

  Dan

  PS. Lună Nouă 22 Vărsător la 10 Feb 2024, ora 00:59 – Soare/Lună conjuncte cu asteroizii Orpheus și Cupidon plus steaua fixă Nashira.

  Total
  0
  Shares
  Related Posts