Alegeri ințelepte -curs online Tarot pentru începători

cursuriemail

Viața noastră poate fi definită ca o succesiune de decizii și acțiuni. Fiecare decizie pe care o luăm ne definește viitorul și modul în care ne trăim viața. De-a lungul timpului, omul a creat și dezvoltat numeroase metode și tehnici de care se poate ajuta pentru a lua hotărâri mai bune pentru el. Toate tehnicile si metodele divinatorii au ca scop îmbunătățirea procesului decizional.

Viitorul este în permanentă schimbare. El se modeleaza cu fiecare informație pe care o primim, cu fiecare pas pe care il facem. Bineînteles că există anumite limite si tipare după care viitorul se construiește in viața noastră. Doar că în aceste limite există o posibilitate infinită de opțiuni și posibilități de manifestare a vieții.

Tarotul este un instrument foarte puternic. Forța lui constă în faptul că lucrează cu imagini și simboluri reprezentând arhetipuri universale. Practic Tarotul trece dincolo de limbajul de zi cu zi, de modul de gândire clasic.

Pentru mine Tarotul reprezinta limbajul de comunicare cu Universul. Este o poartă prin care tu poți primi și transmite informații direct de la aceea parte din tine care are acces la tot ceea ce reprezinți tu și tot ceea ce ai de trăit în această existență.

Scopul acestui curs online este de a vă prezenta simbolistica Tarotului și de a vă învăța modul în care îl puteți folosi pentru a lua decizii mai înțelepte. Folosind Arcanele Majore vom învăța despre Călătoria Eroului ca ciclu fundamental de desfășurare a vieții în acest plan. Veți învăța cum să folosiți Tarotul pentru a evalua o anumită situație și să înțelegeți modul în care deciziile și opțiunile pe care le aveți vă modelează viitorul.

Dacă cochetezi de mult cu ideea de a studia și invăța mai multe despre Tarot atunci acest curs este perfect pentru tine. Nu necesită nici un fel de cunoștiințe în prealabil.

Vom folosi setul de cărți Rider-Waite.

Acest curs l-am susținut de câteva ori în ultimii ani la sală. Acum a venit momentul pentru varianta online.

Detalii organizatorice

  • Cursul este online, disponibil imediat și poate fi accesat din orice locație în care există internet.
  • Durata cursului: 3 lectii a cate 2 ore fiecare – înregistrări video accesibile imediat.
  • Toți cei înscriși vor primi acces la inregistrarile video ale lectiilor. Înregistrările video sunt disponibile doar online și nu pot fi descărcate.
  • Suportul de curs în format PDF poate fi descărcat și printat.
  • Preț curs: 200 RON
  • Plata se poate face in  contul SC Ascella Spica SRL, RO49INGB0000999906613974, deschis la ING Bank România.

Pentru detalii și înscriere email la  sau mesaj privat pe Facebook pagina Ascella https://www.facebook.com/ascella.astrologie/

Mulțumesc,

Dan Ciubotaru

Total
0
Shares
Leave a Reply