Analize astrologice / Horoscop Personalizat

Horoscop Personalizat


Horoscop Jupiter in Berbec 22 Ianuarie - 4 Iunie 2011

Intrarea definitiva a lui Jupiter in Berbec marcheaza inceputul unui perioade de 5 luni de zile, pana pe 4 Iunie, de noi incepturi si noi proiecte. Energia pe care Jupiter in Berbec o degaja este una foarte puternica si ne va permite sa incepem proiecte noi si sa avem curajul de a lua decizii importante in viata noastra.
Dupa ce in 2010 Jupiter si Uranus au generat anumite schimbari neasteptate in viata noastra - vezi mai multe detalii Jupiter-Uranus sau horoscopul perioadei Iunie 2010 - Februarie 2011 - acum cele doua planete isi vor face intrarea definitiva in semnul Berbecului si vor imprima o directie clara spre care sa mergem.

In analiza de mai jos puteti observa influentele directe ale lui Jupiter in Berbec in horoscopul dvs. Atentie: pot fi mai multe sectoare influentate! Acest lucru inseamna ca exista o trecere de la o anumita etapa la alta si reprezinta o faza importanta in viata dvs.

Facebook Daca ti-a placut aceasta analiza trimite-o prietenilor tai pe Facebook

Pentru a calcula influenta lui Jupiter in Berbec in horoscopul personal completati formularul de mai jos. Rezultatul analizei prezinta aceste influente sub forma de cuvinte cheie. Am ales acest timp de analiza deoarece suma tuturor combinatiilor dintr-un horoscop personal este atat de mare incat este practic imposibil sa surprind toate variantele posibile. In acest mod, folosind cuvinte cheie puteti identifica elementele importante din viata dvs si va puteti construi singuri interpretarile. Orice analiza generata automat de catre un calculator, indiferent de complexitatea lui, nu va avea acuratetea si exactitatea unui astrolog. Va recomand sa cititi si instructiunile de interpretare a analizelor bazate pe cuvinte cheie - click aici.

Selectati data nasterii.
Ora si minutul de la nastere.
Introduceti valori de forma hh:mm unde hh este ora si are valori intre 00 si 23 iar mm sunt minutele cu valori intre 00 si 59. Exemplu 01:30 pentru ora 1:30am sau 13:30 pentru 1:30pm.
Bifati aici daca nu va cunoasteti ora de nastere
Localitatea in care v-ati nascut


 

26-28 Februarie 2016  - Introducere in astrologia practica - curs de astrologie pentru incepatori . Vino si invata ABC-ul astrologie! 

Cabinetul de astrologie Ascella

Promote Your Page Too

Comentarii recente