Curs online de astrologie previzională

Curs astrologie previzională

Astrologia previzională este o ramură a astrologiei care are ca obiectiv determinarea și analiza trendurilor și tiparelor evolutive ale unei persoane. Este una din aplicațiile astrologice cele mai dificile și mai complexe.

Acest curs a fost creat cu scopul de a vă oferi un cadru structurat și organizat pentru a învăța metodele și tehnicile astrologie predictive. Această variantă online pleacă de la versiunea cursului ținut la sală în ultmii ani și se adresează tuturor celor care au deprins elementele de bază ale astrologiei și doresc să progreseze.

Am construit acest curs plecând de la cei 20 de ani de studiu astrologic și 10 ani de consultații individuale. La finalul acestui curs veți fi capabili să realizați o analiză astrologică completă pe baza căreia puteți determina trenduri și tendințe clare în evoluția unei persoane.

Tematica cursului

- Introducere în astrologia previzională: principii și reguli de bază
- Progresiile secundare
- Profecțiile
- Revoluția Solară
- Revoluția Lunară
- Tranzitele planetelor
- Metodologia practicii previzionale: cum să combinăm corect tehnicile și metodele previzionale

La fiecare lecție vor exista o serie de exerciții practice care vă vor ajuta să aplicați teoria învățată. Fiecare exercițiu va fi corectat de către mine și astfel veți primi sprijin și îndrumare directă. 

Cursul va fi disponibil si după data de 1 Februarie sub forma de înregistrarea video.

Detalii organizatorice

  • Cursul este online și poate fi accesat din orice locație în care există internet. Participarea este online utilizând aplicația ClickMeeting. Prin intermediul acestei aplicatii ne vom întâlni cu toții virtual și utilizând atât canalul video cât și cel audio veți putea lua parte la ceea ce se discută.
  • Durata cursului: 13 săptămâni între 1 Februarie și 26 Aprilie 2018 - cursul va avea loc în fiecare joi între orele 19:00 și 21:00.
  • Toți cei înscriși vor primi înregistrarea video a fiecărei lecții. Astfel, dacă în una din seri nu poți participa online vei primi a doua zi înregistrarea video. Inclusiv cei care nu doresc / nu pot să participe online pot accesa acest curs offline atunci când le este convenabil. Înregistrările video vor fi disponibile doar online și nu pot fi descărcate.
  • Pentru fiecare lecție se va primi suplimentar câte un suport de curs în format PDF, care poate fi descărcat și printat. 
  • Preț curs: 600 RON. Plata se poate face integral sau în 3 rate a 200 de RON ( pănă la 1 Februarie 200 RON, până la 1 Martie următorii 200 RON iar până la 1 Aprilie următorii 200 RON). 
  • Plata se poate face in  contul SC Ascella Spica SRL, RO49INGB0000999906613974, deschis la ING Bank România.

Pentru detalii și înscriere email la cursuri@ascella.ro sau mesaj privat pe Facebook pagina Ascella https://www.facebook.com/ascella.astrologie/

Mulțumesc,

Dan Ciubotaru
 

Share this post