Curs online de astrologie pentru începători - Modulul 1

Curs astrologie incepatori

Ești interesat(ă) de horoscop și de astrologie? Ai dori să înveți mai multe? Vrei să ai ocazia de a începe studiul astrologiei într-un mediu organizat și profesionist?

Dacă răspunsul este DA, atunci acest curs este pentru tine.

Începând cu anul 2009 am dat startul la cursurile de astrologie pentru începători la sală, în București. Acum, cu ajutorul tehnologiei, acest curs pentru începători devine accesibil din orice locație în care există acces la internet. Astfel, poți învăța astrologie în confortul propriului tău cămin.

Acest curs este adresat celor ce nu au studiat deloc astrologie cât și celor care au citit câte ceva, doresc o viziune de ansamblu dar și clarificarea unor noțiuni dobândite anterior..

La finalul acestui curs veți putea:
- să cunoașteți semnificația și simbolistica semnelor zodiacale, planetelor și altor elemente din astrologie
- să înțelegeți ce este o astrogramă,cum se calculează și se interpretează
- să citiți și să cunoasteți simbolurile folosite în astrologie precum și termenii importanți
- să interpretați la nivel de începător o astrogramă și să realizați profilul astrologic al unei persoane
- să înțelegeți cum se construiește un horoscop

Tematica acestui curs

- Introducere în astrologie
- Cum se calculează o astrogramă, descrierea aplicațiilor software disponibile
- Semnele zodiacale : ce sunt ele și care este semnificația lor
- Casele astrologice
- Planetele și alte elemente de calcul
- Elemente de bază privind interpretarea unei astrograme

La fiecare lecție vor exista o serie de exerciții practice care vă vor ajuta să aplicați teoria învățată. Fiecare exercițiu va fi corectat de către mine și astfel veți primi sprijin și îndrumare directă, pas cu pas. 

Detalii organizare

  • Cursul este online și poate fi accesat din orice locație în care există internet. Participarea este online utilizând aplicația ClickMeeting. Prin intermediul acestei aplicatii ne vom întâlni cu toții virtual și utilizând atât canalul video cât și cel audio veți putea lua parte la ceea ce se discută.
  • Durata cursului: 6  săptămâni între 14 Februarie și 21 Martie 2018 - cursul va avea loc în fiecare miercuri  între orele 19:00 și 21:00
  • Toți cei înscriși vor primi înregistrarea video a fiecărei lecții. Astfel, dacă în una din seri nu poți participa online vei primi a doua zi înregistrarea video. Inclusiv cei care nu doresc / nu pot să participe online pot accesa acest curs offline atunci când le este convenabil. Înregistrările video vor fi disponibile doar online și nu pot fi descărcate.
  • Pentru fiecare lecție se va primi suplimentar câte un suport de curs în format PDF, care poate fi descărcat și printat. 
  • Preț curs: 150 RON 
  • Plata se poate face in contul SC Ascella Spica SRL, RO49INGB0000999906613974, deschis la ING Bank România.

Pentru detalii și înscriere email la cursuri@ascella.ro sau mesaj privat pe Facebook pagina Ascella https://www.facebook.com/ascella.astrologie/

Ce spun cei care au participat la curs...

"Modul de organizare, de prezentare si calitatea informațiilor furnizate au fost excelente! în eventualitatea în care se vor organiza alte module de curs de astrologie, pornind de la premisa că acum deja sunt fundamentate niște aspecte de bază de astrologie (pentru cei care am participat), propun derularea acestora prin focusarea pe exemple practice."

"...îmi exprim admirația pentru abilitățile tale și cum nimic nu este întâmplător realizez că nu întâmplător am ales acest curs dintre atâtea multe alte cursuri care există dacă faci un simplu search - consider că am făcut cea mai bună alegere." Cristina B.
"Mă declar total mulțumită de curs, de structura cursului, calitatea informatiilor, de atmosfera generală! De asemenea ideea de a crea un grup în care să continuăm discuțiile pe teme astrologice mi se pare excelentă." Lavinia B.

 

Mulțumesc,

Dan Ciubotaru
 

Share this post