Cursuri astrologie Ascella / Astrologie previzionala: Revolutia Solara

Astrologie previzionala: Revolutia Solara


An de an Soarele revine in pozitia initiala de la nastere si marcheaza astfel inceputul unui nou ciclu aniversar. Practic Soarele, an de an, ne reincarca cu energie si astfel ne sunt trasate directiile de urmat in urmatoarele 12 luni.

Astrologia a dezvoltat o metoda de analiza a acesturi cicluri anuale si care poarta numele de Revolutie Solara - Solar Return in engleza. Este o metoda antica de analiza previzionala si care s-a pastrat si in astrologia moderna.

In cadrul acestui curs vom invata cum sa analizam in mod corect un ciclu aniversar Solar si care este legatura cu harta natala si alte metode si tehnici din astrologia previzionala. De asemenea vom merge cu astrologia si mai departe si vom depasi punctul in care doar citim anumite informatii si vom merge spre partea practica de a ne alege viitorul. Vom invata cum sa ne alegem locatia potrivita cu scopurile noastre in care sa ne petrem aniversarea.

Cursul se va desfasura pe durata a 2 zile in weekendul  9-10 Octombrie 2010 si va contine urmatoarele teme:

- Revolutia Solara: descriere si mod de calcul.

- Relatia Revolutiei Solare cu harta natala: ce anume activeaza harta aniversarii in harta natala.

- Mod interpretare Revolutie Solara ca si harta independenta

- Analiza secventa de Revolutii Solare pentru determinarea anilor importanti din viata noastra.

- 'Profections' - redescoperirea unei metode antice de prognoza si interactiunea cu harta din revolutia solara

- Determinarea locatiei propice pentru petrecerea aniversarii

In cadrul cursului vor fi abordate subiecte legate de simbolistica planetelor, caselor si semnelor zodiacale, puncte mediane si parti arabice.

Acest curs este adresat atat celor care nu sunt familiarizati cu aceasta tehnica dar care au un minim de cunostiinte astrologice dar si celor care deja folosesc Revolutia Solara dar vor sa invete noi lucruri. Pe parcursul celor 2 zile vor exista numeroase studii de caz insotite de explicarea unor metode si tehnici noi. 

Sesiunea urmatoare: 9-10 Octombrie 2010

Locatie: Evenimentul va avea loc in sala de conferinte a hotelului Armonia - Calea Mosilor nr. 112, Sector 2, Bucuresti. Click aici pentru harta

Mod desfasurare
Cursul se va desfasura pe durata a 2 zile , Sambata-Duminica dupa urmatorul program Sambata 10:00 - 14:00 si 15:00-19:00 si Duminica 10:00 - 14:00 si 15:00-18:00.

Fiecare participant va avea propriul material de curs.

Numarul de locuri disponibile: 20

Inscriere si detalii plata

Pretul cursului este de 250 RON , TVA inclus.

Pentru inscriere este necesar sa achitati suma respectiva in contul RO38BPOS81006152792RON01 deschis la Bancpost Cosbuc , SC Ascella Services SRL CUI 18036139 Bucuresti
De asemenea exista posibilitatea de a plati online cu cardul - click aici pentru plata cu cardul.

Inscrierea la curs se poate realiza pana in data de 7 Octombrie 2010 (inclusiv). Prin inscriere se intelege plata taxei de participare.

In cazul in care efectuati plata taxei de inscriere si nu mai puteti participa la curs banii se vor return integral daca se anunta cu 1 zi pana la inceperea cursului.

Dupa efectuarea platii imi puteti trimite un email la adresa cursuri@ascella.ro pentru a va putea identifica ca si participant.

Pentru mai multe detalii puteti suna la 0728869955

Fotografii de la cursurile anterioare

Dan Ciubotaru - prezentare astrologiesala curs astrologieDan Ciubotaru

Pentru mai multe fotografii accesati linkul urmator Foto Curs

Multumesc,

Dan Ciubotaru 

26-28 Februarie 2016  - Introducere in astrologia practica - curs de astrologie pentru incepatori . Vino si invata ABC-ul astrologie! 

Cabinetul de astrologie Ascella

Promote Your Page Too

Comentarii recente